V Paradi plesa. Tangera Vlasta Veselko in modernist Tian Čehič.

Vlasta Veselko in Tian Čehič bosta gosta današnje oddaje. (Foto: Leo Vučemilovič)

V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah vam predstavljamo plesalko Vlasto Veselko, ki je sodobnih ples zamenjala za tango. In to zaradi ene same milonge, ki ji je spremenila življenje. Vlasta bo argumentirala tudi svoj znameniti stavek, ‘če bi moški vedeli, kako seksi so, kadar plešejo’, in vas prepričala, da je tango način življenja. Tanga se boste najlažje naučili, če se vpišete v njene tečaje.

Vlasta Veselko pravi, da so moški seksi, ko plešejo, ampak tudi Vlasta je zelooo seksi.
Gost oddaje bo tudi plesalec jazza, šova in moderna, sedemkratni državni in evropski prvak Tian Čehič. "V plesu vedno vidim samo dobro," zatrjuje član plesnega kluba Bolero, ki je plesu predan že mnogo let, krivec za plesno udejstvovanje pa je njegova mama Šeherezada, ki je tudi ena njegovih največjih podpornic. Ni samo plesalec, ampak tudi koreograf, ki je letos sodeloval s Katjo Vidmar pri predstavi Življenje je vrednota. Zmaguje v solo točkah, duetih in formacijah.
Tian Čehič je plesalec, ki si ga želi vsaka formacija.
Oddajo Parada plesa si premierno lahko ogledate danes zvečer ob 22.30, jutri v ponovitvi ob 16.15 in v soboto, 30. 9., ob 12.00 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Leo Vučemilović)
View Gallery 4 Photos