Oglaševanje

Ples je življenje. Je celota dihanja, gibanja, harmonije telesa in emocij. Ples ni le odličen način preživljanja prostega časa, temveč tudi pot, po kateri odkrivamo in razvijamo lastne skrite talente. Skozi ples spoznavamo moč sodelovanja in čar druženja. Ne glede na to, ali plešemo amatersko, rekreativno ali profesionalno, ples je vse to.
V Sloveniji se s plesom ukvarja vsaj 60.000 ljudi. Parada plesa je sinonim za informiranje in predstavljanje domače in mednarodne plesne scene v slovenskem medijskem prostoru.

Zavod Media ples vsakih 14 dni producira 25-minutno infotainment oddajo Parada plesa, namenjeno široki ciljni skupini gledalcev. Oddajo gleda med 20 in 40 tisoč ljudi.

Oddaja se dopolnjuje s portalom www.paradaplesa.si

Oboje urejuje in vodi Barbra Drnač, plesna novinarka in kritičarka za ples, ki na medijskem in plesnem področju deluje od leta 1992.

Barbra Drnač se aktivno udeležuje mednarodnih plesnih festivalov (med njimi Monte Carlo, kjer je bila članica novinarjev-kritikov za plesno nagrado Nižinski na povabilo monaškega baleta, Vancouver Dance Festival, Israeli Dance Platforma Tel Aviv, Kuopio Dance Festival Finnland…). Na vseh festivalih tudi promovira slovenski ples.

Oddaja Parada plesa navdušuje z večplastnostjo podajanja plesa, popelje nas na plesne dogodke in njihovo zakulisje.

Parada plesa je zbirka dolgoletnih izkušenj in prepoznavnega dela urednice ter voditeljice, doslej nagrajene že s tremi televizijskimi viktorji.

Kontakt

Vabimo vas k sodelovanju na spletnem plesnem portalu:
www.paradaplesa.si
Medij ni strogo komercialno naravnan, saj gre za vejo umetnosti, ki je del nacionalne kulturne zavesti.

Marketing in trženje

Marko Kušar
Mobi: +386 41 653 388
marko.kusar@pozareport.si