V Paradi plesa. Špela Jezovšek & Miša Cigoj & Svetlana Uštigova Cigoj

Špela Jezovšek, Svetlana Cigoj in Miša Cigoj v Paradi plesa (foto: Matej Korošec)

V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vas vabim, da se prepustite energijam mlade plesne umetnice Špele Jezovšek, ki prihaja iz Društva Harlekin. Špela je nekakšen plesno-glasbeni multipraktik, radovedno dekle, ki igra tudi ukulele, pleše jazz, modern in sodobni ples, poje na ves glas, snema videospote in navdušuje jo še mnogo mnogo stvari. Vas zanima, kaj je prinesla v oddajo kot svoj predmet poželenja? Izvedeli boste tudi to.

Špela Jezovšek je navihana mlada plesalka.
Gostimo tudi plesno-zakonsko navezo, in sicer plesalca Mišo Cigoja in njegovo ženo Svetlano Uštigovo Cigoj. Miša je pred kratkim zapustil tekmovalne vode in se podal v treniranje podmladka ter nekaterih plesnih parov iz tujine. Z ženo Svetlano načrtujeta tudi nekaj projektov, ki niso neposredno povezani s plesom. Presenečeni boste, kaj vse imata v načrtu za prihodnjih nekaj let. Pogovor je nastal, preden so se razširile govorice, da je Miša postal nov plesni partner Nadije Bičkove, zato nisem mogla preveriti neposredno, kaj je res in kaj ni. Miša pa priznava, da postaja tudi agronom, in pravkar je postal ponosni lastnik oljčnega nasada blizu Ajdovščine. Vsekakor sta Miša in Svetlana ambiciozen par.
Miša in Svetlana sta skupaj že štiri leta ter se odlično dopolnjujeta.
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v ponovitvi v soboto, 26. 11., ter v torek, 29. 11., ob 10.30. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Matej Korošec)
View Gallery 4 Photos