Plesalci, soustvarjajte Balkan Dance Project. Prijavite se na avdicijo!

Balkan dance project v sodelovanju s Festivalom Velenje in Madlenianum gledališčem iz Beograda razpisuje avdicijo za moške in ženske plesalce z močno baletno in moderno tehniko ter poznavanjem improvizacijskih veščin za novo plesno produkcijo v koreografiji Igorja Kirova iz Makedonije in Aleksandra Saše Ilića iz Srbije.

… Igor Kirov …
Dobrodošli so plesalci in plesalke, ki prihajajo iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Črne gore, Albanije, Bolgarije in Romunije. Od plesalcev se pričakuje, da so na voljo od 15. avgusta 2016 do 5. oktobra 2016, ko bo potekal delovni proces v Beogradu, in od 5. oktobra do 25. oktobra 2016 v času turneje po Srbiji, Sloveniji in Makedoniji.
Za prijavo pošljite CV, plesno fotografijo in povezavo do vašega plesnega videa na elektronski naslov: balkandanceproject@gmail.com, in sicer do 01.junija 2016. Avdicija bo 05.06.2016 ob 10.00 uri na Inštitutu za Umetniški ples v Beogradu. Za več informacij o Balkan Dance Project pišite na e-naslov: balkandanceproject@gmail.com ali poglejte na facebook strani Balkan Dance Project, lahko pa pokličete plesalko Mojco Majcen na telefonsko številko: 041 364 122.
Plesalka Mojca Majcen ima izkušnje s plesanjem v projektu Balkan Dance Project in vam lahko razloži, kaj pomeni biti del le-tega. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 4 Photos