Eurosong 2016. Miloš Isailović alias slovenski Peer Gynt v finalu. Za Srbijo!

Miloš Isailović ob pevki Sanji Vučić. (Foto: FB)

Občutki so neverjetni, da smo prišli v finale. To je povsem drug svet in se seveda razlikuje od teatrskega. Sem zelo ponosen in zadovoljen. Koreografija je koncipirana tako, da smo pokazali nasilje nad ženskami. Jaz kot nasilnež jo (žensko / Sanjo Vučić) držim v pesti, a ona se seveda vedno vrača k meni ne glede na vse bolečine, ki jih povzročam. To seveda ni plesno tekmovanje, ampak vedno je prisoten dober plesni nastop z dobro koreografijo in dobrimi plesalci. Letos nas je bilo kar nekaj solo plesalcev na sceni.

Izpostavil bi belgijski nastop, ki je bil izjemno zanimiv, dobra koreografija in dobra izvedba vseh petih pevskih izvajalcev, ki so bili tudi plesalci. Odličen funky ritem in po naše bi dejal, da dobro "djuskaju".

Seveda smo tudi za vas držali pesti! (je za naš portal ekskluzivno komentiral nastop na letošnjem predizboru za Eurosong koreograf in plesalec Miloš Isailović, ki je plesal ob pevki Sanji Vučić ZAA in priplesal Srbiji finale. Slovenska publika ga je spoznala kot plesalca naslovne vloge v baletu Peer Gynt koreografa Edwarda Cluga v izvedbi mariborskega baleta, slovenski plesalci pa so ga spoznali februarja kot pedagoga na Zimski plesni šoli v organizaciji Minke Veselič Kološa ter pred dobrim mesecem dni, ko je v organizaciji Mihe Krušiča vodil dvodnevno plesno delavnico. Kot je znano, se slovenski predstavnici ManuElli s koreografijo Anžeta Škrubeta in danskim akrobatom Jannikom Baltzerjem Hattelnijem ni uspelo uvrstiti v finale.)

Miloš Isailović v baletu Peer Gynt. (Foto: Tiberiu Marta)