Obstaja ena prava smer. Navzgor!

Ekipa Dunking Devils je posnela film o svojih akrobatskih vragolijah, in sicer na različnih lokacijah po Sloveniji. Začenši z norimi zabijanji na pomolu ne daleč stran od Izole sledimo njihovi zgodbi, ki nas ponese preko Celjskega gradu visoko na pečine pod mogočnim Mangartom v Julijskih Alpah.
“Obstaja ena prava smer. Navzgor! Preproste, a hkrati izjemno močne in vzpodbudne besede, saj predstavljajo večni napredek in prepričanje, da napredek že sam po sebi daje življenju smisel. Prav s potiskanjem mej mogočega in kreativnim razmišljanjem izven običajnih okvirov je naša ekipa navdušila milijone ljudi po celem svetu. Film je dokaz, kaj je mogoče ustvariti, če se trdno odločimo potiskati meje mogočega," pravijo Dunking Devils. Film so kreirali naslednji sodelujoči: produkcija Domen Rozman, režija Luka Susič, kamera Mitja Legat, heli kamera Tomaž Kranjec, glasba Anže Rozman.

Samo proti vrhu …
"Video  je le majhen del zgodbe, ki jo doma in v tujini pišemo kot ekipa. V Ljubljani imamo namreč odprto Dunking Devils Akademijo, kjer otroke, najstnike in odrasle učimo veščin akrobatskega zabijanja, akrobatike in javnega nastopanja. Pred nami pa je prelomno leto, ki se prične s cirkuško turnejo in nadaljuje z lastno produkcijo šova "Dunk Circus", ki bo premiero doživel v Londonu. Dunking Devilsi smo več kot ekipa. Smo tesno povezana skupnost in mnogim druga družina. Druži nas prijateljstvo, zaupanje, svoboda in iskrenost. S svojim delovanjem želimo biti vzgled ne le v športnem smislu. Pokazati želimo, da sta večni napredek in prepričanje, da mora vsak najti svojo strast, ključ do izpolnjenega življenja," ob koncu leta razmišlja ekipa vražjih akrobatov.