Kazina. Mamice z dojenčki v plesnem ritmu. Tempo narekujejo malčki

Vadbo bo vodila inštruktorica Ana Benkovič. (Foto: Mankica Kranjec)

Plesna šola Kazina, najstarejša plesna šola pri nas, na trg prihaja s povsem novo vadbo, namenjena pa je mamicam z dojenčki in kobacaji. "Zanje bomo enkrat tedensko organizirali posebno vadbo, ki je kombinacija pilatesa, joge in plesa. Tempo vadbe bodo narekovali dojenčki, ki bodo z njo doživeli svoje prve socialne stike in občutili ritem v maminem poplesavajočem naročju, hkrati pa bodo mamicam nadomeščali uteži," je povedala direktorica Plesne šole Kazina Silvestra Perčič.

… šefica Kazine Silvestra Perčič … (Foto Mankica Kranjec, FB)
Vadbo bo vodila inštruktorica Ana Benkovič, dolgoletna in izkušena plesna pedagoginja, učiteljica joge in pilatesa ter igriva mamica. Tečaj za mamice z dojenčki (do kobacajev) bodo prvič organizirali v torek, 22. marca, ob 10.30, tečaj za mamice kobacajev pa v četrtek, 24. marca, ob 10.30. Vadba bo potekala v prostorih Plesne šole Kazina Šiška, na Vodnikovi 155 v Ljubljani.
… (Foto: Mankica Kranjec)
Vadbe se lahko udeležijo vse mamice, ki so že dobile odobritev ginekologa na prvem poporodnem pregledu. V ponedeljek, 14. marca, bo ob 12.15 brezplačna predstavitev vadbe za mamice z dojenčki kobacaji, v sredo, 16. marca, ob 12.15 pa predstavitev vadbe za mamice z dojenčki. Potekala bo v Centru Sonček Šiška, na Trgu komandanta Staneta 5, v Ljubljani.