Miša Cigoj. Med člani mnogo novih zanimivih kombinacij.

Miša Cigoj in Nika Bagon na parketu v Prevaljah. (Foto: Jernej Rihar)

Državno je potekalo v prijetnem vzdušju. Med člani precej novih zanimivih kombinacij. Zaslužena zmaga za Miho (Vodičarja, op. u.), izkušnje in kvaliteta so naredile razliko. Zelo spoštujem njegovo odločitev, da je šel pogumno naprej. Ko si svetovni prvak, ni lahko najti partnerja. Ta boljši večinoma končajo kariero, ostanejo začetniki in kvazi zvezde. Vendar prvak si plesalko ustvari sam. Sam sem po Anastaziji Novožilovi znova začel vsaj petkrat in vem, kako težko je. Vendar Miho poznam od malih nog, najini skupni trenerji v Ljubljani so ga vzgojili v delavca, ki ve, da talent brez garanja ne pomeni nič. Za Irino (Vasilevsko, op. u.) je to zelo lepa priložnost, da se izkaze. Če bo vzdržala Mihov ritem, bosta super.

Miha Vodičar in Irina Vasilevska na stopničkah.
Verjamem pa, da bo Nadija (Bičkova, op. u.) čez kako sezono ali dve spet nazaj. Čestitke tudi ostalim novim parom. Čestitke Vovi (Volodimirju Nieliensonu, op. u.) in Naji (Dolenc, op. u.).
Volodimir Nielienson in Naja Dolenc.
Vesel sem, da Tjaša Novak spet zastopa naše barve. Lep par sta tudi Jure (Bergant, op. u.) in Anja (Pritekelj, op. u.). Prva (ena) tekma sicer ne pomeni ničesar. Ples je tek na dolge proge, državna prvenstva pa se zmagujejo skozi vso sezono na mednarodnih tekmah. (je za naš portal komentiral dogajanje na državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih plesalec Miša Cigoj, ki je z Niko Bagon kot edini zmagal med profesionalci)
Sergiu Maruster in Tjaša Novak. (Foto: Jernej Rihar)
View Gallery 4 Photos