Danes zvečer v Paradi plesa. Sebastijan Vodlan in Tijuana Križman Hudernik!

Sebastijan Vodlan (foto: Lea Slapar) in Tijuana Križman Hudernik (foto: Slavko Rajh) bosta gosta tokratne oddaje Parada plesa.

Vabilo k ogledu še vedno edine oddaje o plesu na slovenskih televizijah.

Danes zgodaj zvečer vas vabim na ogled Parade plesa, v kateri gostim plesalca, pedagoga, koreografa in organizatorja enega največjih plesnih festivalov pri nas, Sebastijana Vodlana. Kot plesalec stepa v domačem klubu PK Lukec Krško se je že kmalu spoznal z organizacijo in delovanjem plesnih dogodkov. Po obisku Amerike pa je spoznal, da so festivali korak naprej od tradicionalnih svetovnih in evropskih prvenstev. Tako je že šestič po vrsti letos organiziral Master Dance Festival – Lukec Open z množico plesalcev.

Sebastijan je z bratom Luko osvajal tekmovalne odre s stepom.

V drugem delu oddaje pa bo z vami baletna solistka mariborskega baleta Tijuana Križman Hudernik, ki je lani navdušila z vlogo Pepelke istoimenskega baleta v koreografiji Jean-Christopha Maillota. Poleg tega, da je uspešna balerina, je mama, žena in podjetnica, ki skupaj z možem Urošem vodi trgovino Tijuana v Mariboru.

Tijuana Križman Hudernik je preplesala številne baletne vloge. (Foto: Slavko Rajh)

Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 18.45 na TV3 in v ponovitvi v sredo, 11. 3., ob 12.15 in v soboto, 14. 3., ob 12.20 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Vabilo k ogledu oddaje Parada plesa.