Potica je gotovo najbolj znana in najbolj razširjena tradicionalna slovenska jed. Njeno ime menda izhaja iz besede povitica, od koder se je spremenila v povtico in nato nadalje v potico. …
Potice sem se otepala na vse možne načine, saj sem se njene priprave, vzhajanja, zvijanja in peke strašansko bala. Potem pa sem poprijela za kuhalnico, valjar, kokosovo olje in pirino moko ter začela. …
Čeprav nisem privrženka kvasa, je pri potici skoraj nujen, naslednjič pa poskusim še s starterjem oziroma drožmi. Potica je tudi veganska, se pravi testo ni ravno tradicionalno saj ne vsebuje rumenjaka. Recept na mojem blogu https://www.teresamisu.com/krec-recipes/veganska-potica-z-rozicem/?lang=sl Ob nakupu prve ali druge knjige prejmete merilne skodelice ali desko za rezanje, če kupite komplet obeh knjig pa prejmete oboje.
Še vedno pa traja moja posebna velikonočna akcija. Če kupite prvo ali drugo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! prejmete ali merilne skodelice ali desko za rezanje (po vašem izboru, seveda); če se odločite za obe knjigi pa vam poklonim obe darili. Naročite tukaj https://www.teresamisu.com/trgovina/?lang=sl
Spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, namene trgovine (košarica), prijavo na novice in spremljanje uporabe spletne strani (Google Analytics) uporablja piškotke. Tukaj lahko nastavite katere piškotke dovolite in katerih ne.
Nujno potrebni piškotki
Nujni piškotki se vedno namestijo, saj omogočajo nemoteno uporabo spletnega mesta. Uporabljajo se v namene košarice v spletni trgovini, varovanje spletnega mesta pred napadi in podobno. Ti piškotki ne shranjujeno nikakršnih podatkov o uporabniku (obiskovalcu).
Analitični piškotki
Ti piškotki se uporabljajo za spremljanje uporabe spletne strani z uporabo Google Analytics.
Oglaševalski
Oglaševalske piškotke uporabljamo za prikaz personaliziranih oglasov na družabnih medijih in spletnih iskalnikih kot so Facebook, Instagram, Google in podobni.