Tereza’s Choice veganska žar linija za vrtne zabave

Nasmejani v poletje z žar linijo Tereza’s Choice

Ko se bliža čas zabavnih poletnih piknikov, je tudi pravi trenutek, da poskusimo nekaj unikatnega, predvsem pa slastnega! Tako sem skreirala novo linijo Tereza’s Choice veganskih žar izdelkov skrbno pripravljenih za vrtne zabave.

Predstavljam tri zmagovalce letošnjih piknikov – sočen veganski burger, okusen veganski čevapčiči in pikantna veganska tofu nabodala. Ob vročih poletnih dnevih presenetite goste in razvajajte njihove brbončice z naravnimi specialitetami, ki bodo glavna tema pogovora do naslednjega snidenja!

Linija Tereza’s Choice je na policah že eno leto in trenutno jo sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov, več vrst arašidovih in mandljevih namazov ter danes še tri vrste žar izdelkov. Izdelka humus rdeča pesa in mandljev namaz s cimetom pa lahko pohvalita z nazivom Najbolj inventivno živilo 2019 Inštituta za nutricionistiko. Vsi izdelki so na voljo v trgovinah Hofer po vsej Sloveniji.

… humus rdeča pesa in …
… mandljev namaz s cimetom sta prejemnika nagrade Inovacija leta 2019 …

In kako to, da se sem se iz sveta malih zaslonov podala v svet prehrambenih izdelkov?  Zato, ker želim z linijo Tereza’s Choice ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu. Saj veste, da prisegam na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama soočam s pomanjkanjem časa.

Če me vprašate ali Tereza’s Choice uporabljam v svoji kuhinji, odgovarjam, da lahko dvomljivci kadarkoli preverijo mojo domačo “špajzo”, kjer boste v splošnem neredu našli čisto vsakega izmed omenjenih izdelkov. Prijazno in zdravo poletje vam želim!
 

View Gallery 8 Photos