Plesno poletje v Ljubljani. Poleg plesa še hitra kulinarična delavnica za plesalce in plesalke!

Zelo me veseli, da me je baletna pedagoginja Claudia Sovre povabila k sodelovanju v programu prve izvedbe plesnih delavnic imanovane Plesno poletje v Ljubljani (PPL op.u.). Biti v družbi najboljših plesalcev in plesalk kot so Rosana Hribar, Urška Centa, Viktor Isajčev, Nikola Orešković in Katjuša Kovačič je tudi meni v veliko čast, ki sem posredno povezana s plesom hehehe.

Claudia Sovre organizira Plesno poletje na Parmovi 25 v Ljubljani

Ideja je o delavnici za plesalce je že nekaj časa tlela v meni in upam, da jo bom z vašo pomočjo tudi realizirala. Pripravljam dve delavnici v sklopu PPL in sicer v petek, 10. in 17. avgusta od 15.00 do 17.00 po končanem treningu klasičnega baleta in repertoarja, ko boste nadaljevali s preostalimi treningi po programu.

Vabljeni na Plesno poletje v Ljubljani!

Moja delavnica je namenjena vsem plesalcem in plesalkam, pa tudi vsem, ki bi se radi naučili na hitro pripraviti zdrave in energetske prigrizke in stare prehrambene navade zamenjati z novimi. Zagotavljam vam, da to ni noben bav bav, nasprotno, te veščine vas bom naučila v dveh urah.

Seveda boste vse pripravljeno tudi poizkusili in odnesli s seboj na nadaljevanje treninga ali pa se z njimi posladkali kadarkoli. V tem trenutku vam še ne bi zaupala kaj konkretno vam bom pripravila, zagotovo pa bo to ena od variant energetskih ploščic. Vsi udeleženci prejmete darilo. Na delavnico ste vabljeni tudi vsi ostali, ki se plesnih delavnic ne boste udeležili, bi pa se radi naučili nekaj novega ali obnovili to kar ste že vedeli.

Delavnici se bosta odvijali v dvorani na Parmovi 25 v Ljubljani, kjer domuje ekipa Studia XXV. Prijave sprejema kar Claudia na mejl balet.claudia@gmail.com ali po telefonu 00386 64 234 753. Tečaj se bo realiziral v primeru zadostnega števila prijav. Vljudno vabljeni!

View Gallery 5 Photos