Matej Pritekelj. Razhod. Ugotovila sva, da nisva na isti valovni dolžini.

Sofie Elliott in Matej Pritekelj na državnem prvenstvu v kombinaciji (foto: Marko Mesec)

Po državnem sva se usedla, vse skupaj analizirala in se pogovorila o prihodnosti. Žal sva ugotovila, da nisva na isti valovni dolžini in da so med nama razlike, ki jih pač ne moreva premostiti …

Na državnem prvenstvu je bil načrt, da se skupaj preselita v Nemčijo, tam nadaljujeta plesno kariero in tekmujeta za Slovenijo. Zdaj Matej ostaja v Sloveniji in gotovo ga boste videli … (foto: Marko Mesec)

Prijateljsko sva se razšla, kolikor vem, je Sofie zdaj v Nemčiji, kjer je dobila službo, jaz pa za zdaj ostajam v Sloveniji in grem novim zmagam naproti. (je za naš portal komentiral razhod s plesalko Sofie Elliott plesalec Matej Pritekelj. S Sofie sta plesala skupaj komaj dva meseca; na prvem in zadnjem skupnem državnem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov konec junija v Medvodah sta zasedla četrto mesto. Matej je tako pred novimi izzivi in znova v iskanju soplesalke. Sicer pa je tudi član plesne ekipe Katja Dance Company v predstavi Življenje je vrednota, zato je že v polnem zagonu s Katjo Vidmar, saj aktivno pripravljajo nov plesni projekt z delovnim naslovom Project X. S prvim avgustom pa začenja s klasi latino aerobike v Katja Dance Company.)

… v predstavi Življenje je vrednota avtorice Katje Vidmar. (Foto: Albert Podrekar)
Avgusta se mu lahko pridružite na klasih latino aerobike. (Foto: M. Glavica)

 

View Gallery 4 Photos