Želite postati del šova Zvezde plešejo? Prijavite se!

Zmagovalca prve sezone Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič (foto: POP TV)

‘Popovci’ se že na polno pripravljajo na drugo sezona šova Zvezde plešejo, ki bo štartal prihodnjo pomlad. Seveda si želijo v ekipi tudi nekaj plesnih sprememb oziroma širitev ekipe, zato vabijo vse, ki bi vas zanimalo sodelovanje, da se jim oglasite.

Maja Martina Merljak in Miha Perat
Talent managerka Leja Lesjak: "Spomladi 2018 bomo na Pop tv znova plesali v oddaji Zvezde plešejo. Zavedamo se, da so prav plesalci in plesalke tisti, ki so imeli velik vpliv na to, da je bila oddaja tako priljubljena med gledalci.
Denis Porčič in Martina Plohl

Za novo sezono bomo razširili našo plesno ekipo, zato vas prosimo, če lahko spodnje vabilo posredujete vašim plesalcem in plesalkam. Prav tako vas prosimo, če lahko poziv obesite tudi na oglasno desko vaše šole. Po izkušnjah naših plesalcev in plesalk iz minule sezone vemo, da je sodelovanje v oddaji čudovito doživetje in mogoče je prav med vašimi plesalci in plesalkami kdo, ki si želi te poti.
Urška Vučak Markež in Jernej Brenholc

Za deljenje informacij se v naprej najlepše zahvaljujemo, za vsa vprašanja pa me lahko pokličete na mobi 386 41 53 53 40 ali mi pišete na leja.lesjak@pop-tv.si"
Aljaž Škorjanec je bil zmagovalec šova Strictly Come Dancing.

Spomnimo. Zmagovalca prve sezone sta postala Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič. Poleg Tadeje so plesali še: Matej Krajcer, Martina Plohl, Lejna Lubarda Karič, Jernej Brenholc, Tomaž Šter, Nejko Peter Levak, Jagoda Batagelj, Valerija Musina in Miha Perat. In menda so si za prihajajočo sezono glede financ enotni pod ceno ne plešemo več, in bodo zahtevali korektno plačilo. Upam, da zdržijo pritisk največje komercialne televizije in pri svojih zahtevah ne popustijo. V prvi sezoni so namreč po neuradnih informacijah na oddajo prejeli med 250 in 500 evrov bruto, odvisno od ranga in pogajalskih sposobnosti plesalca, kar je seveda res skromno za ure in ure vloženega dela. Prvi med plesalci je svojo udeležbo potrdil Miha Vodičar, nekdanji fant in soplesalec Nadije Bičkove.
Nadija Bičkova odpira nov list v plesni karieri z udeležbo v britanskem šovu, njen soplesalec Miha Vodičar pa bo sodeloval v slovenski verziji. (Foto: Marko Mesec)
Medtem ko pri nas plesalce šele zbirajo in izbirajo, je v Londonu že skoraj vse pripravljeno za petnajsto sezono originalne verzije šova, imenovanega Strictly come Dancing, ki štarta nekje sredi septembra. Ja, tudi producenti BBC-ja so skrivnostni glede datuma prve oddaje, ni pa skrivnost, da dva plesna člana prihajata iz Slovenije. Aljaž Škorjanec, ki je pred leti že zmagal, in Nadija Bičkova, ki se je ekipi pridružila pred enim mesecem in trenira na polno.
Fredi Novak bo z veseljem komentiral šov Strictly come Dancing.
Z veseljem sporočam, da bo oddaje na BBC spremljal in komentiral za moj portal plesni trener ter sodnik Fredi Novak. Tako boste lažje dočakali prihajajočo slovensko verzijo. 

View Gallery 7 Photos