Zakaj je Erik Bukovnik zapustil Maestro in zakaj je Moj klub blejski biser

Mojca Jakopič, Anja Radonjič in Erik Bukovnik bodo gostje Parade plesa danes zvečer na TV3 Medias.

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah si lahko danes zvečer ogledate ekskluzivni pogovor s plesnim agentom, koreografom, pedagogom in plesalcem Erikom Bukovnikom. Z novo sezono Erik obrača tudi nov plesni list v svojem življenju, saj se je priključil pedagoški ekipi Plesne šole Urška. V oddaji je odkrito spregovoril, zakaj je zapustil plesno skupino Maestro in kakšen odnos ima danes do Anžeta Škrubeta ter ostalih fantov, s katerimi so plesali dolga leta. "Po oddaji Slovenija ima talent se je vse spremenilo. Nekateri niso bili več isti kot prej. Agencija Selected je agencija, ki trži ne samo plesalce, ampak tudi ostale umetnike in artiste. Smo precej uspešni, veliko projektov pa še pripravljamo," je le nekaj Erikovih misli izrečenih v oddaji.

Erik Bukovnik je ustanovil agencijo za plesalce.
Drugi del oddaje pa je namenjen plesnemu klubu Moj klub, ki že tri leta deluje na Bledu pod vodstvom Mojce Jakopič. Moj klub je zapolnil vrzel, ki se je pojavila s pomanjkanjem plesne ponudbe na Gorenjskem, in na programu imajo ure baleta, jazza, sodobnega plesa, plesa ob drogu, hip hop, gimnastiko. Del pedagoške ekipe je tudi Anja Radonjič, ki bo razkrila vse blejske tančice.
Mojca Jakopič in Anja Radonjič na snemanju oddaje Parada plesa.
Oddajo Parada plesa smo posneli v galeriji Equrna v Ljubljani na razstavi Veliki črni bik, koga kličeš? umetnikov Tine Dobrajc in Mita Gegiča. Ogledate si jo lahko danes zvečer ob 21.40 na TV3 Medias in v ponovitvi v soboto, 26.10., ob 10.30.  Parada plesa, vsak drugi torek zvečer, ker je dan brez plesa izgubljen dan.
Oddajo smo posneli v galeriji Equrna v Ljubljani.
View Gallery 4 Photos