Njena skrivnost ni bila razkrita, a zdaj se piše novo poglavje njene zgodbe

Fotomodel Natasha Poly je obraz nove Givenchyjeve oglaševalske kampanje.

Givenchyjeva nova toaletna voda Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette je obenem lahkotna in intenzivno čutna ter izraža obe strani enigmatičnega šarma mlade ženske. Včasih mehka, včasih čutna, se premika med temo in svetlobo, odzivna le na svoje želje, ne da bi pri tem razkrila svoje namene. Žareča toaletna voda odlično poosebi njen sveži blišč in vse njene skrite želje.

Toaletna voda je na voljo v 30ml steklenički po ceni 49,47 evra …
Za to novo dišavno kompozicijo je Givenchy ustvaril elegantno sadno-cvetni preplet z gurmanskimi zgornjimi notami in mikavnimi srednjimi notami. Unikatna harmonija svežega sadja, mamljivih cvetlic in ljubkovalnega mošusa, se razkrije kot moderna in brezčasna, obenem pa tudi sveža in intenzivno čutna dišava. V izrazu te dvojne osebnosti, se dišava razkrije med čistostjo in provokacijo. V začetnem trenutku nas predrami prepovedan sadež. Pregrešno in sočno sladko jabolko kliče po pozornosti. Medtem svetla, živahna nota čajnega lista in bergamotke brsti z drzno svežino. Čarobna in vpadljiva nota jasminovega čaja in akordov vrtnice izraža nedolžnost, note belega mošusa, jantarja in pačulija pa puščajo mikavno opojnost in dotakljivo nežnost.
… 50ml po 69,99 evra in 100ml po ceni 96,99 evra.
Prepoznavnost kapljičastega obeska Ange ou Démon Le Secret, se vrača kot dragoceni dragulj, izražen v novi toaletni vodi. Za proslavitev te zračne dišave, je oblika stekleničke zdaj obdelana do najbolj čistih oblik. Osrednji motiv sončnega, rumenega odtenka, kuka skozi lahkotno formo in opominja na okusne, čutne note tega sladkega nektarja. Kristalno čiste oblike so vizualno skladne z obstoječimi stekleničkami. S toaletno vodo vse stekleničke v Ange ou Démon kolekciji izražajo skupen dizajn. Enostavno prepoznavne, štiri kapljičaste oblike ohranjajo svojo identiteto v barvi: rumena, oranžna, vijoličasta in črna. Brez pretiranega poudarka preprost, siv trak z rumenim pečatom ovija belo embalažo, kot odmev stekleničke v formi kapljičastega obeska. V vseh bolje založenih parfumerijah je na voljo toaletna voda 30ml po priporočeni ceni 49,47 evra, 50ml po 69,99 evra in 100ml po ceni 96,99 evra.