TV3 Medias. Reportaža z državnega prvenstva v kombinaciji desetih plesov

Nadija Bičkova in Miha Vodičar sta članska zmagovalca kombinacije.

Po treh datumskih spremembah se je končno v soboto, 9. novembra 2013, v športni dvorani OŠ Radlje ob Dravi odvilo letošnje državno prvenstvo v kombinaciji desetih plesov. Na parket je stopilo 42 parov, eden manj kot lani, iz 14 slovenskih plesnih klubov, v starostnih kategorijah od mlajših pionirjev do članov in edinega profesionalnega para.

Jure Bergant in Ana Mesec sta zmagala med starejšimi mladinci.
Organizator letošnjega prvenstva je bila kar krovna plesna organizacija plesalcev Plesna zveza Slovenije, saj klubi menda niso pokazali prav nobenega zanimanja za organizacijo zadnjega državnega prvenstva v letošnjem letu.
Luka Južnič in Živa Antončič sta zmagovalca glasovanja, ki sta si priplesala še tretji naslov najboljšega para v državi med mlajšimi pionirji.
Ogledali si boste plesne nastope prvih treh parov v posameznih kategorijah, pred mikrofon pa so stopili vsi državni prvaki z izjemo Miše Cigoja in Nike Bagon, ki sta po tekmi odhitela domov.
Miša Cigoj s soplesalko Niko Bagon je trenutno edini slovenski profesionalni plesalec v kombinaciji.
Reportažo, ki smo jo pripravili z novinarko Ksenijo Ostrelič, si lahko ogledate danes zvečer ob 21.40 na TV3 Medias in v dveh ponovitvah v soboto ob 10.30 in nedeljo ob 12.30. Parada plesa, ker je dan brez plesa izgubljen dan. (Foto: Marko Mesec www.fotomesec.com)

View Gallery 4 Photos