Sodniki takoj prepoznajo, če bi kdo rad na izi zaslužil

"O, ne kakšno leto. Saj ne bi verjela, če bi mi kdo napovedal takšno sezono. Sebe ne vidim kot tako drugačno in sploh ne boljšo od drugih. Ves čas me obkroža toliko dobrih plesalcev, noro uživam, ko jih gledam v elementu … Letos sem nanizala same zmage … najprej KV turnrji, DP, EP in SP … 

Lahko le rečem, da moja pričakovanja niso bila tako visoka. Nikoli si ne bi niti upala upati česa takega! Težko bi izpostavila, kaj je "top of the top" leta. Vsekakor pa kolebam med sprejetjem na Juilliard summer intensiv in plesno predstavo oziroma točko na Wagnerjevo glasbo iz zgodbe Tristan in Izolda.

Mitja Popovski
je s svojo plesno skupino DanceArt v sodelovanju s Kazino, TV Slovenijo in Vojkom Vidmarjem koreografiral in posnel dvanajstminutno tragično ljubezensko zgodbo. Odplesala sem Izoldo, Tristan je bil čudoviti plesalec Jan Ravnik. Verjetno mi Mitjevo zaupanje pretehta vse naslove.
Sedaj odhajam v člansko kategorijo. Ne vem, kaj naj pričakujem. Z naslovi iz mladinske kategorije sem vsaj toliko prepoznavna, da se ne bom prav iz anonimnosti prebijala iz tekme v tekmo. Je pa dejstvo: BO TREBA DELAT!!! Sodniki takoj prepoznajo, če bi kdo rad kaj na izi zaslužil … Ponavadi se ne izide. Hvala vsem, ki imate radi moj ples, in hvala Mitji, ki mi je odprl svoj svet plesa …" (razmišlja za naš portal večkratna mladinska svetovna prvakinja Arnika Matko Juvančič)
View Gallery 5 Photos