Rdečelaska Tatjana Lahvinovič je najraje zgoraj brez

Teden dni plavanja in sončenja je pomenil Tatjani Lahvinovič totalni odklop od plesnega sveta.

Zmagovalka letošnjega Blackpoola, prestižnega in najbolj pomembnega plesnega tekmovanja v športnih plesih, Tatjana Lahvinovič, soplesalka Zorana Plohla, si je vzela teden dni dopusta in se prepustila vročim sončnim žarkom. Le-ti so zanjo in njeno mamo sijali na otoku Zakintos, ki slovi po znamenitih želvah, in Tatjana pravi, da je bilo to res nekaj posebnega. ”Bilo je “ful the best” v našem žargonu. Morje in sonce, na katerem sem se valjala kot palačinka in sem čisto črna. Bilo je kratko in sladko. Počitnice in novoletne praznike izkoristim, da sem skupaj z mamo, ki je čez leto sploh ne vidim. S sabo sem imela kar pet parov kopalk. Sem kar navajena, da se preoblačim kot na tekmovanjih … hahaha. Ampak priznam, da na plaži najraje prakticiram zgoraj brez.”

Tatjana v rdeči verziji kopalk; na Zakintosu jih je imela kar pet kompletov.
Zoran se na morje ni odpravil, ampak je proste dneve preživel pri skrivnostni prijateljici, plesalki v Srbiji. Kaj več pa ne želi razkriti. Zoran in Tatjana sta v teh dneh znova na plesnem parketu, saj ju čakajo nova plesna tekmovanja. V kitajskem Shenzehnu sta že zmagala in takoj odletela v Rim na priprave v Richard Camp, avgusta že učita na mednarodnih pripravah na PŠ Urška. Pa tudi misli hočeš nočeš odpotujejo na svetovno prvenstvo, ki bo sredi novembra v New Yorku.
Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič sta redna pedagoga poletnih mednarodnih priprav na PŠ Urška; levo je Zoranova sestra in plesalka Martina Plohl.