Pričarajte si svojo plesno poletno pravljico z ekipo MTP Movement!

Zaplešite in zaplavajte v plesno poletje z Matevžem Česnom, Tianom Ćehićem in Petro Ravbar (foto: Tija Ažman)

V Ljubljani med 9. in 11. julijem boste lahko v živo videli in slišali predvsem pa začutili energijo in strast do plesa, ki jo ima MTP Movement.

MTP trojica, ki je zdaj že dobro znana in prepoznavna in jo sestavljajo Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar, pripravlja skupaj s plesnim centrom Bolero podaljšan poletni plesni vikend. In dodajajo, da ga ne boste pozabili. “Od petka, 9. julija, do nedelje, 11. julija, boste deležni devet novih, svežih in povsem drugačnih plesnih koreografij (jazz dance, contemporary dance, modern dance, show dance). Vsak prvi klas v dnevu z ogrevanjem in tehniko in vsi klasi s snemanjem plesnih koreografij.”

MTP Summer Dance Intensive se bo odvijal v klimatiziranih in modernih plesnih dvoranah plesnega centra Bolero v Ljubljani. Trojica obljublja tudi kotiček za osvežitev, plesno trgovino in foto steno, da bodo družbena omrežja Instagram, Facebook in TikTok buhteli od plesa.

Dva večera boste preživeli tudi v druženju s plesalci z vsega sveta. Med sprehodom po središču pravljične Ljubljane se bo težko upreti tudi izvrstni kulinariki. Zadnji večer pa vam Matevž, Tian in Petra pripravljajo presenečanje show MTP.

(foto: Tija Ažman)

Cena tridnevnega plesanja z MTP-jevo trojico vas bo stala 79 evrov. Na spletni strani https://www.bolero.si/mtp.html najdete tudi prijavnico in vse informacije o prenočiščih, restavracijah in kje se boste fino imeli. “Pričarajte si svojo plesno poletno pravljico,” pravijo MTP-jevci!