Po Ani Klašnji naj bi svojega partnerja zapustila še Nadija Bičkova!

Nadija Bičkova in Kai Widdrington (foto: BBC One)

Minulo leto usodno za kar nekaj plesalk oziroma plesalcev; Nadija Bičkova se je menda naveličala nogometaša Matije Škarabota.

Razhajanja na plesnem parketu oziroma odru so stalnica plesnih ustvarjalcev in minulo leto je bilo usodno za koreografa Miho Krušiča in baletno solistko Ano Klašnjo, ki sta se po slabih devetih letih zveze razšla. Anino srce se je namreč ogrelo za plesnega kolego Filipa Juriča. Podrobnosti razhoda so za zdaj še zavite v skrivnost, a menda ne bodo več dolgo. O razpadu smo na našem portalu pisali že junija, članek o trikotniku Ana, Miha in Filip pa se je znašel med najbolj branimi članki minulega leta na našem portalu: https://www.paradaplesa.si/na-spici/konec-romantike-med-ano-klasnjo-in-miho-krusicem-koreografa-zamenjala-za-baletnega-kolega/

Miha Krušić, Ana Klašnja in Filip Jurič

Britanski tabloid The Sun pa je v teh dneh poln novic o novi zvezi plesalke Nadije Bičkove, plesalke britanskega šova Strictly come Dancing, ki se je menda ogrela tudi za plesnega kolego Kaia Widdringtona, s katerim nastopata na turneji istoimenskega šova. Nadiji, ki je bila kar nekaj časa zaročena z nogometašem Matijo Škarabotom in ima z njim hčerko Milo, so najprej pripisovali afero z njenim zadnjim vip soplesalcem Danom Walkerjem, a kot kaže, so bila to le ugibanja.

Britanski tabloid The Sun vsak dan objavi novico o Nadiji in njenem novem spremljevalcu.

The Sun je namreč novico o zvezi s Kaiem pospremil s paparaco fotografijo, na kateri se v prijavljata v hotel, in sicer v Leedsu, kjer je gostoval šov. Nadija, ki šteje 32 let, in je od Kai starejša šest let, je vedno zanimiv obraz za medije. Njeno ljubezensko življenje pa je seveda še kako pestro od trenutka, ko je pri štirinajstih letih letih prišla v Ljubljano in prvič zaplesala z Miho Vodičarjem, s katerim sta bila par tudi zasebno. Njuna trenerja sta bila Fredi Novak in Daniela Škofic Novak.

Nadija in Miha Vodičar

O svoji zasebni zvezi nikoli nista javno razlagala, razhod pa je bil za Miho pravi šok, saj se je Nadija na parketu slovenske različice šova Zvezde plešejo zaljubila v svojega plesnega vipovca, manekena Petra Klinca.

Nadija in Peter Klinc

Zveza ni trajala dolgo, ko je na prizorišče stopil nekdanji svetovni prvak v standardnih plesih, Rus Sergej Konovalcev, in se je z njim v Moskvi menda tudi poročila in še hitreje ločila.

Nadija in Sergej Konovalcev

Njena plesna kariera je seveda bleščeča, z Miho sta dvakratna svetovna prvaka v kombinaciji, po razpadu zveze pa nekako nista več našla skupnih tekmovalnih ambicij.

V intenzivni plesni karieri z Miho Vodičarjem

Nadiji se je k sreči zgodil Strictly, Miha pa se je podal v trenerske vode, našel svojo partnerko Kristino Pangos, s katero se je poročil. Par ima zdaj že dva otroka.

Z Danom Walkerjem v šovu Strictly Come Dancing (foto: BBC One)

Nadijo je šov Strictly Come Dancing nedvomno katapultiral v svet ‘celebritija’, vsakodnevno polni britanske tabloide, paparaci ji sledijo, kjerkoli se pojavi. In kot je brati v teh dneh, je menda tudi nekdanji zaročenec Matija Škarabot napovedal prihod v London, da se pogovorita na štiri oči. Sicer pa mi viru blizi Strictlyja pravijo, da sta s Kaiem res samo dobra prijatelja in nikakor ne par. No, kakorkoli, tabloidom ne bo zmanjkalo ‘štofa’, vstopnice za ogled šova pa se tudi odlično prodajajo.

Janette Manrara in Aljaž Škorjanec sta del ekipe Strictlyja že nekaj let

Šov Strictly Come Dancing – On Tour bo na turneji do 13. februarja, ko se zaključi v Londonu. Na turneji je seveda tudi naš plesalec Aljaž Škorajanec, njegova žena Janette Manrara pa je gostiteljica šova, ki pa vodi tudi jutranji program na BBCju in se nekajkrat tedensko direkt po opravljenem šovu odpelje v London in odvodi jutranji program.

Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon

Aljaževa žena je res prava energetska bomba, ki bo nastopila še v enem šovu in sicer The Power of Dance, ki ga bosta režirala in koreografirala Trent Whiddon in njegova žena Gordana Grandošek Whiddon. Planiranih je 34 nastopov junija in julija. O tem šovu se razpišem v prihodnjih dneh, ko z Gordano narediva še intervju.