Parada plesa. Z Matejem Vouškom in Ireno Rugel Krajcer

Gosta Parade plesa Matej Voušek in Irena Rugel Krajcer. (Foto: Matej Korošec)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, si oglejte pogovor s plesnim ustvarjalcem in tekmovalcem Matejem Vouškom, ki je član Kazine od svojih plesnih začetkov. Razkril vam bo vse svoje plesne ideje, spregovoril o sodelovanju z različnimi koreografi, kaj počne, kadar ne pleše, ali bo življenje posvetil plesu ali farmaciji, ki jo uspešno študira.

Matej Voušek in …
Ali obleka naredi plesalca ali je ravno obratno, vam bo razkrila oblikovalka plesnih oblek Irena Rugel Krajcer. Lahko boste prisluhnili njenemu razmišljanju o plesnih stilih, ki se predstavljajo na različnih mednarodnih tekmovanjih, o trendih, goli koži, pravilih, ki omejujejo oziroma ne omejujejo kreatorjev, o dragih in nedragih oblekah, o domišljiji, ki jo vodi skozi kreacije. Irena seveda ne oblikuje samo plesnih oblek, ampak tudi večerne. Nedavno pa je lansirala na tržišče kolekcijo oblek za treninge za različne plesne zvrsti.
… Irena Rugel Krajcer.
Parado plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00, v soboto, 21. 5., ob 11.30 in v torek, 24. 5,. ob 10.30 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Matej Korošec))
View Gallery 4 Photos