Uprite se gubam in staranju. Naj vaša koža mladostno zasije.

Ne glede na to, ali ste ravno opazili svoje prve izrazne gubice ali pa ugotovili, da vaše obrazne poteze niso več tako definirane, vam bo Oriflamova NovAge linija pomagala, da poskrbite za kar najlepši videz. Oriflamova učinkovita, napredna nega kože proti staranju odpravlja prve znake staranja. Nikar ne pustite, da vaša koža narekuje vašo starost, odpravite znake staranja in poskrbite za mladosten videz, ki izraža vaše počutje.

Nova linija NovAge True Perfection je ustvarjena za zaposlene, mlade ženske; klinično dokazano izpopolni kožo v samo nekaj tednih. Vsebuje dve inovativni tehnologiji, s pomočjo katerih odpravlja znake stresnega življenjskega stila in kožo očisti od znotraj navzven, medtem ko hkrati preprečuje pojav prvih znakov staranja.
Z uporabo dveh inovativnih tehnologij, izvlečka Acai rastlinskih izvornih celic in izvlečka svilovca (patent-v-čakanju), izpopolni kožo ter poskrbi za kar 11-krat več leska, 4, 83 odstotka več vlaženja ter zmanjša velikost por. Še več, upočasni tudi pojav izraznih gub in gubic, s tem pa poskrbi za mladostnejši videz, ki traja dlje časa.
Oriflamova napredna, učinkovita linija proti nastanku gubic številka ena se vrača – prenovljena in izboljšana – z ne samo eno, ampak dvema tehnologijama, ki povečata nastajanje kolagena. S pomočjo narave in inovativne znanosti NovAge Ecollagen pravzaprav gubice zapolni od znotraj navzven in jih klinično dokazano zmanjša do 33 odstotkov.
Z uporabo dveh učinkovitih tehnologij za spodbujanje nastanka kolagena prenovljena in izboljšana NovAge Ecollagen linija zmanjšuje gube in prenovi vašo polt. S Solanaceae izvlečkom rastlinskih izvornih celic in patentirano Tri-Peptide tehnologijo linija Ecollagen pomaga obnoviti in zaščititi kolagen v koži, s tem pa gubice izravna od znotraj navzven. Pravzaprav Ecollagen zmanjša gube kar do 33 odstotkov  ter izboljša teksturo in ten kože, s tem pa poskrbi za mehkejšo, bolj gladko in svežo polt.
Sčasoma obnovite čvrstost in prožnost kože ter poskrbite za resnično privzdignjen videz s pomočjo NovAge Ultimate Lift. Z močjo revolucionarne, patentirane tehnologije in izvlečka rastlinskih izvornih celic odpravlja izgubljeni čvrstost in definiranost ter obnovi naravno prožnost kože. Povrnite prožnost svoji koži. NovAge Ultimate Lift klinično dokazano koži povrne do 70 odstotkov prožnosti v samo 12 tednih.
Minuli teden je Oriflamova ekipa pripravila predstavitev NovAge linije …
… ki so se jo udeležile številne predstavnice nežnejšega spola …
… med njimi tudi Barbra Drnač …
View Gallery 19 Photos