Najbolj mousse plesni ustvarjalec & ustvarjalka

Please select a featured image for your post

Vabljeni k novemu glasovanju, v katerem vam Kozmetika Afrodita podarja negovalni mousse za telo. Nežna puhasta tekstura z dodanim kakavovim maslom  zagotavlja koži globinsko vlaženje ter preprečuje njeno izsuševanje. Mikro kapsule vitamina E se ob nanosu lahkotno stopijo na koži in ji nudijo zaščito pred prezgodnjim staranjem. Rezultat je negovana, svilnato mehka koža, zapeljana v slastno dišavo sladkih jagod. Se hitro vpije in ne pušča neprijetnega mastnega otipa. Razveselili bomo pet srečnežev oziroma srečnic. Glasujte za naslednje plesne predloge: Dunking Devils, Ana Pandur Predin, Goga Stefanovič Erjavec, Miloš Isailović, Irina Stankovič, Ingrid Tušar, Patricija Crnkovič & Arnika Matko Juvančič. Glasovanje poteka do ponedeljka, 6. 6., do 18.00.

Zmagovalec oziroma zmagovalka bo poleg moussa prejel/-a še darilni paket Bouquet of flowers, v katerem sta gel za tuširanje in mleko za telo Kozmetike Afrodita.

Razglašamo še pet srečnic oz. srečnežev, prejemnikov uhanov, ki jih podarja trgovina Kamena duga iz Hrvaške: Maja Maša Šomen, Miroslav Lavrenčič, Barbara Vrh, Meta Klinar in Lea Klemen. Za najbolj mavričnega plesnega ustvarjalca pa ste izbrali plesni par Nik Kardum & Kaja Rihar, ki sta zaplesala ob 30-letnici osnovne šole Trzin, ki se jo je udeležil tudi predsednik države Borut Pahor. Nik in Kaja prejmeta poleg uhanov še prstan in zapestnico Kamena duga. Čestitamo zmagovalcema in vsem prejemnikom nagrad, ki bodo le-te prejeli po pošti na naslove, ki so jih pripisali ob glasovanju.