Parada plesa. Sanja Arlič & Sylvia Valentine & Sašo Simič

Sylvia Valentine, Sašo Simič in Sanja Arlič na snemanju naše oddaje. (Foto: Marija K. Orašanin)

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, si oglejte svet plesnih oblek, ki jih kreira Sanja Arlič. Njena mladostna želja po oblikovanju oblek je postala skozi bratovo plesanje prelepa realnost, ki ji danes bogati življenje. Inspiracijo za kreiranje dobiva vsepovsod okoli sebe. Kot nekdanje dekle plesalca Mihe Vodičarja je spoznala še Nadijo Bičkovo ter njeno mamo Lariso, in postali so nekakšen "dream team", ki se dopolnjuje v vseh pogledih. Tako je nastala tudi blagovna znamka Fabulize.

Sanjo Arlič so od nekdaj vznemirjale lepe obleke in moda nasploh.
O fantastičnem indijskem plesu bo razmišljala plesalka in pedagoginja Sylvia Valentine ter vam razkrila skoraj vse tančice tega posebnega plesa. Izvedeli boste, kako je Sylvia spoznala indijski ples, zakaj jo fascinira in katere plesne zvrsti še rada pleše.
Sylvia Valentine vam bo razložila, od kod prihaja tudi njeno zanimivo ime.
Na koncu oddaje vas bo Sašo Simič povabil na plesno druženje ob slovenskem kulturnem prazniku. Plesni klub Prestige za 7. in 8. februar napoveduje prav posebna plesna večera za vse plesalce.
Sašo Simič s Plesnim klubom Prestige napoveduje plesna večera ob slovenskem kulturnem prazniku.
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22. uri na TV3 Medias in v dveh ponovitvah, v petek, 30.1., ob 15.30 in v soboto, 31.1., ob 10.45. Parada plesa, vsak drugi torek zvečer, ker je vsak dan s plesom odličen dan.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Marija K. Orašanin)
View Gallery 5 Photos