Najnovejši lepotni biseri za nego obraza

Podjetje Tamaschi d.o.o.  je predstavilo najnovejši produkt blagovne znamke Annemarie Börlind, in sicer linijo Beauty Pearls. Gre za linijo seruma za občutljivo kožo, za vlažilni serum za zaščito kože pred zunanjimi vplivi in za regenerativni serum s perlami.

Ustanoviteljica blagovne znamke Annemarie Börlind je od nekdaj prisegala na naravno kozmetiko in moč narave. Gospa danes šteje zavidljivih 93 let in njen obraz še vedno sije tako kot nekoč. Njeno podjetje se je uspešno borilo s trendom "kemija v vsako kozmetično škatlico" in tako tudi linija Beauty Pearls ni nobena izjema.
Beauty Pearls.
Serumi namreč vsebujejo zeleni kaviar, ki izboljša izmenjavo soli med epidermisom in dermisom, stimulira sintezo kolagena in hialuronske kisline, omili gubice ter napne kožo. V t. i. "gelni posteljici" se nahajajo perle iz različnih sladkorjev in polisaharidov, ki tvorijo na koži zaščitni film. Naravni svetleči pigment iz perl pa optično zakrije nepravilnosti na koži in ji daje nežen lesk.
Na predstavitvi v Kristalni palači od leve proti desni: Patricia Maas, Brigita Bavdek in Vesna Dolenc, ki je predstavitev organizirala in jo tudi povezovala.
Izdelek je predstavila energična  Patricia Maas, direktno iz originalne "firme" Annemarie Börlind, in poudarila, da pri njih še vedno uporabljajo sestavine iz narave, da je to njihova odgovornost. Vsi njihovi izdelki se prilagajajo vsem tipom in vrstam kože, veseli jo dejstvo, da danes ljudje ne samo, da pazijo, kaj dajo v usta, predvsem pazijo tudi, kaj dajo na obraz. Štiridesetletna tradicija gre v korak s časom in dokazuje, da je lahko narava še vedno najboljši prodajni artikel, ki nikoli ne pride iz mode.
Predstavnica podjetja Annemarie Börlind Patricia Maas v elementu predstavitve.
Podjetje Tamaschi d.o.o. je zastopala  Brigita Bavdek, vodja prodaje in trženja, ki se veseli, da bo blagovna znamka Annemarie Börlind ponovno postala prepoznavna na slovenskem tržišču. Sicer pa podjetje zastopa slovito Weledo pa Biodrogo, Carlton, Edel White, Kellermann, Salthouse, Sebamed, Tom Tailor, Dita Von Teese, Unique … Njihove proizvode najdete v večini trgovinskih mrež, drogerijah, lekarnah, specializiranih zeliščnih trgovinah, domačih lekarnah, kozmetičnih salonih in v zdraviliščih. Beauty Pearls se namreč že svetijo.

View Gallery 5 Photos