Ni krize. Kazina se seli v nove prostore

Šefica plesne šole in kluba Kazina Silvestra Perčič se je odločila, da v prihajajočo sezono stopi okrepljena z novimi prostori. Staro vadbeno mesto na Gerbičevi v Ljubljani bodo kazinci zamenjali z adaptirano mansardo v prenovljeni Športni hiši Ilirija na Vodnikovi v Šiški.

Silvestra Perčič bo svoji ekipi z jesenjo ponudila nove vadbene prostore.
"Najemamo nov prostor predvsem zato, ker želimo ponuditi našim plesalcem optimalne pogoje za delo in ustvarjanje. Seveda bomo organizirali tudi tečaje za vse, ki jih zanima ples. Lokacija je odlična. Vrata prenovljenega centra, ki ga gradi Športna unija Slovenije, pa se odpirajo jeseni. Fitnes že deluje, v kleti pa se gradi bazen, menda tudi savna. Govori se, da nastaja eden najmodernejših športnih objektov v Ljubljani. Mi bomo razpolagali s kar štirimi dvoranami, ki bodo povsem naše in nam bodo na razpolago 24 ur na dan. Predvidevamo selitev nekje oktobra. Seveda pa naša baza še vedno ostaja Kazinska stavba na Kongresnem trgu."
Silvestra višine najema ni želela komentirati, pravi pa, da cena ni šla v nebo, ampak je v mejah normale za tovrstne prostore.