Nadija Bičkova ima dva moška: Klinca za ljubezen, Vodičarja za služabnika

Nadija Bičkova in Peter Klinc sta zasebno par, lahko pa ju najamete tudi za plesni nastop.

Nadija Bičkova gre po stopinjah bivših udeleženk v oddaji Maria Galuniča Spet doma nacionalne televizije. V peti verziji  ukradenega formata  Zvezde plešejo se je Nadija zaljubila v svojega VIP soplesalca, nekdanjega mistra Slovenije Petra Klinca. Pred njo je ples začaral Oriano Girotto, ki je skoraj razdrla zakon Andreja Novotyja in njegove žene balerine Tince Rožanc, a zveza je bila obsojena na propad, saj se je Andrej vrnil nazaj k ženi, Oriana pa se je ločila od Boruta Cavazze. Najbolj pa je odmevala zveza med plesalko in plesno pedagoginjo Tino Jarc Šifrar in voditeljem Petrom Polesom, ki sta nastopila v drugi ediciji plešočih zvezd. Oba sta skoraj zapustila dosedanje partnerje, a se po treznem premisleku vrnila nazaj k njima. Poles je takoj pridelal otroka z vizažistko Niko Veger in zaključil afero, Tina pa je tudi povečala družino še za enega otroka, in vse skupaj ostaja vipovskima plesalcema samo še spomin na zvezdniški ples.

Zvezde plešejo so bile usodne za marsikoga, nazadnje za par Nadija Bičkova in Peter Klinc, ki sta postala par tudi zasebno.
Nadija tovrstnih težav  v novi zvezi nima. Peter Klinc je bil pred njo samski, nekateri so namigovali, da tudi zato, ker raje gleda za moškimi kot za ženskami, a ga je očitno atraktivna plesalka tako omrežila, da je na moški spol hitro pozabil. Edini trpeči v tem trikotniku je Nadjin soplesalec in nekdanji fant Miha Vodičar, ki se nikakor ne more sprijazniti z dejstvom, da Nadija ni več njegovo dekle. Miha in Nadija sta se že pred časom razšla zasebno, to nam je potrdila tudi Nadijina mama Larisa, preden je morala zaradi izteka vize nazaj v Ukrajino. Upala je, da bo Miha to razumel in da se bosta z Nadijo osredotočila na plesno kariero.
Nadija Bičkova in Miha Vodičar izpuščata tekmo za tekmo, plesni strokovnjaki pa pravijo, da je sodelovanje na turnirju Zvezde plešejo smrt vsakega resnega plesnega para.
Očitno pa ne bo šlo tako zlahka. Zavoljo angažmaja, ki sta ju oba imela z Zvezdami plešejo, sta zanemarila plesno kariero. Konec aprila sta izpustila evropsko prvenstvo v kombinaciji desetih plesov Moldaviji, nato veliko tekmovanje v Blackpoolu in kljub temu, da sta državna podprvaka v latinskoameriških plesih, ne gresta na evropsko prvenstvo v Ostravo, ker sta ju prehitela po rang lestvici Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva.
Na evropsko prvenstvo kot drugi par potuje Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkijeva, prvi par je Jurij batagelj in Jagoda Štrukelj.
Njun trener Fredi Novak sicer pravi, da sta “sicer malo neorganizirana, a da je njuna forma odlična in da dobro trenirata.” No, v plesnih krogih blizu Nadje in Mihe pa pripovedujejo prav nasprotne zgodbe. Menda je edini prisoten na treningu Miha, ki na prihod Nadije čaka tudi po pol ure, če je treba. Nadija namreč, odkar hodi s Petrom Klincem, neprestano zamuja na treninge. Miha Nadiji še vedno prinaša na treninge torbo z opranimi športnimi oblačili in ko se ona končno pojavi v plesnem klubu Fredi v Zadobrovi v Ljubljani, mu steče z nasmehom v objem in ljubkovalno vpraša: “Majki, a si mi prinesel torbo?” in Miha ves blažen pokima in upa, da bo nekega večera, trenirata namreč vedno zvečer, pri njem tudi ostala. A prebrisana Nadija, s Petrom Klincem je zasedla tretje mesto na turnirju Zvezde plešejo, pa je začela s svojim mistrom tudi nastopati. Pod blagovno znamko Bičkova&Klinc ju lahko najamete za plesni nastop. Mihi tako ne bo preostalo drugega, kot da poskuša to isto početi skupaj z Alenko Tetičkovič, saj se bosta kot zmagovalca turnirja Zvezde plešejo lahko tudi dobro iztržila. Najprej pa se bosta odpravila v Egipt, ki sta si ga priplesala za  nagrado. In kdo ve, kaj se lahko tam zaplete med samsko Alenko in še bolj samskim in nesrečnim Miho.
Se bosta Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar zasebno zbližala v Egiptu, kamor potujeta kot zmagovalca turnirja Zvezde plešejo?
View Gallery 5 Photos