Miša Cigoj se je brutalno znebil soplesalke Olge Tarasove

Miša Cigoj se je znebil še ene plesalke v svojem življenju, tokrat moskovčanke Olge Tarasove.

Olga Tarasova, do nedavnega še plesna partnerica Miše Cigoja, je v tem trenutku že doma v Moskvi, kjer spet išče novega plesnega partnerja. Ta konec tedna pa se je v Ajdovščini, kjer je par treniral, dogajalo marsikaj. Olga je nekaj gneva zlila tudi na socialno omrežje Facebook, nam pa zaupala še nekaj podrobnosti dvodnevnega obračunavanja med njo in Cigojem ter povedala, zakaj meni, da je Miša ne samo nor, ampak tudi popoln idiot. Miša in Olga sta začela skupaj trenirati za prvomajske praznike in se dogovorila, da bosta tekmovala med amaterji, in sicer tako v standardnih kot latinskoameriških plesih. Plesala sta nekaj tekem, kjer sta bila precej uspešna. Olga se je preselila iz Moskve v Ajdovščino kot večina njegovih soplesalk pred njo. Miša ima pač rad vse pod kontrolo.

Z Olgo sta delovala zelo skladno in po rezultatih sodeč bi se hitro zavihtela na vrh v kombinaciji desetih plesov.
Načrtovala sta tekmovati na prihajajočem se državnem prvenstvu v kombinaciji, a nenadoma se je vse spremenilo, čeprav je Olga poslušala prijazne nasvete, naj se pazi Miše, da je zelo samosvoj in celo fizično nasilen. “Vse je šlo po načrtih, dokler nisem po poletnih počitnicah prišla nazaj v Ajdovščino in mi je Miša začel razlagati, da si je premislil, da si želi med profesionalce. Jaz sem med tem tudi izvedela, da še vedno komunicira s svojo prejšnjo partnerko Anno Matus in jo snubi, da pleše z njim. Menda je vanjo tudi zaljubljen, a ona mu ljubezni ne vrača. Na treningih se ni več normalno obnašal, in ko sem ga vprašala, kaj  mu je, mi je priznal, da si želi, da bi ponovno plesal z Anno. Na vprašanje, kaj bo pa z menoj, je odvrnil, da ne ve in da ga tudi ne zanima. Da naj spokam kovčke in zapustim stanovanje do desete ure zjutraj ,sicer bo poklical policijo. Seveda ga ni zanimalo, da mi povrne stroške, ki sem jih imela do sedaj s plesnimi oblekami, pa s prtljago, ki sem jo pripeljala iz Moskve, saj sem se v Ajdovščino preselila. Odšel je brez besed, niti mi ni rekel, da mu je za karkoli žal. Napisala sem mu še sporočilo na mobitel, da mi mora dati izpisnico iz kluba, saj drugače ne morem trenirati drugje, a mi nanj ni odgovoril. Moja mama mi je spremenila avionsko karto in v nedeljo letim nazaj v Moskvo (izjava je bila podana v petek, op.a.). Peljala me bo Miševa mama Dora, ki sem ji tudi povedala, kaj se dogaja. Vem, da ne more nič storiti, saj je že prepozno. Miša je star osemindvajset let in čas je, da začne odgovarjati za svoja dejanja.”
Je Anna Matus tista, ki Miši ne da ne plesnega ne srčnega miru?
Seveda smo za dogajanje vprašali tudi Mišo Cigoja: “To je bilo samo poskusno obdobje. Pač ni šlo. Nisva uspela najti skupnih ciljev. Imam 28 let in se usmerjam k profesionalcem v naslednjem letu, skoraj 100-odstotno. Ona pa bi želela tekmovati med amaterji v desetih plesih. Pa tudi nasploh nisem uspel zadovoljiti njenih pričakovanj. To je to …  gremo dalje …” Pri tem je mislil, da mora končati fakulteto, čeprav nihče ne ve, katero, in pa da ima dovolj dela s svojo plesno šolo.
Miša na fotografiji, ki je nastala sredi maja letos …
… in današnja fotka, na kateri Miša goji kult nabildanega telesa.
Olga bo poskušala najti novega plesnega partnerja, ampak boji se, da ji Miša ne bo dal izpisnice iz Plesnega kluba Urška Ajdovščina, za katerega je plesala v tem obdobju. No, Miša se je Olgi prek Facebooka zahvalil za obdobje, ko je plesala z njim, kaj več pa ni komentiral. Še nekaj Miševe statistike. Pred leti so ga zapustile Jana Pokrovska, Anastasia Novožilova, Aleksandra Malai, s katero je bil tudi poročen, ter Olgina predhodnica Anna Matus. Od letošnje pomladi je poskušal kar s petimi plesalkami, s katerimi se je pokazal takoj na youtubeu. Ana Gudyno, Vika Rudkovsa, Veronika Vasilova, Orsola Toth in Olga Tarasova, vse s slovanskega konca sveta. Za slednjo je bilo srečanje z Mišo usodno.
Tudi triletno partnerstvo in zakonska zveza z Aleksandro Malai sta šli po zlu.
Zanimivo pa je, da se v plesnih krogih nič ne čudijo, ampak samo skomigajo z rameni in komentirajo z besedami: "Kaj ste pa pričakovali, Miša pač takšen je." Miša naj bi se pojavil na četrtkovem odprtju nove plesne šole Plesni park njegove bivše soplesalke Nine Gerič, s katero naj bi tudi zaplesala. Mogoče bo z nekajdnevno časovno distanco povedal še kaj več o tem, kaj se je dogajalo, da je prišlo do konca dobro zamišljenega partnerstva.
Z Nino Gerič sta bila pred enajstimi leti mlad in perspektiven par. Znova naj bi skupaj zaplesala na odprtju Ninine plesne šole v Mariboru.
View Gallery 7 Photos