Predstavljamo vam novo spletno trgovino Dormeo

V njej boste poleg poglobljenih predstavitev izdelkov našli preprosta orodja za iskanje izdelkov, pri odločitvi vam bodo pomagali poglobljeni vodiči, ogledali si boste lahko video predstavitve izdelkov, se prijavili na e-revijo, naročili katalog, pobrskali po novi e-knjižnici, delili izkušnje s Facebook prijatelji, prebirali zanimive članke o zdravju, lepoti, spolnosti …
Preverite, kaj vse vam nova trgovina še ponuja:

1. Poglobljena predstavitev izdelkov
Nakup ležišča je pogosto težka odločitev, saj največkrat ne vemo, katerega izbrati. Zato smo vam skušali prikazati naše izdelke karseda podrobno, ne da bi se v morju informacij izgubili.
Naš cilj je, da izdelke čim bolje spoznate in se nato odločite za tistega, ki vam najbolj ustreza. Zato vam pri vsakem svetujemo s pomočjo izbirnika izdelkov in vodičev, saj želimo, da sta vaša izbira in nakup čim lažja.

2. Da si boste ogledovali le tiste izdelke, ki vas resnično zanimajo
… smo pri ležiščih, vzglavnikih in odejah pripravili tudi filter izdelkov. Tako si lahko glede na vaše želje in potrebe ogledujete le tiste izdelke, ki jih iščete.

3. Slikovne in video predstavitve izdelkov
Da si ležišče, vzglavnik ali odejo lažje tudi predstavljate, smo dodali veliko slikovnega materiala, ogledate si lahko tudi video predstavitve ali pa preverite mnenja drugih kupcev.

4. Za vse, ki zahtevate strokovnjaka za izbiro izdelka, pa smo pripravili spletni izbirnik izdelkov Dormeo
To preprosto orodje vam bo pomagalo najti prav tisto ležišče, vzglavnik ali odejo, ki si jo vi želite.
Preprosto označite svoje želje in potrebe ter v 4 hitrih korakih pridite do izdelka, ki vam ustreza. Kliknite tukaj in si pomagajte z izbirnikom izdelkov.

5. Za podrobnejši pregled izdelkov pa so tu poglobljeni strokovni vodiči

Ti vas bodo poglobljeno vodili do želenega izdelka, vam svetovali, kateri izdelki so primernejši za alergike, kateri za tiste, ki se pogosto potite, katere priporočamo vsem ljubiteljem naravnega in kateri so iz modernejših materialov. Kliknite tu in si jih oglejte >

6. Potrebni so le trije kliki in ležišče, vzglavnik in odeja, sta pri vas doma!
Da bi bila vaša nakupna izkušnja čim bolj prijetna, smo poenostavili tudi proces nakupa. Košarica vas kar sama vodi skozi 3 korake, vaša varnost pa je zagotovljena!
 
7. Vam je izdelek všeč in ste z njim zadovoljni? Delite ga s prijatelji na Facebook-u!
Priporočamo vam, da izdelke in vsebine, ki so vam všeč označite tako, da jih delite z vašimi prijatelji na Facebook-u. Vse kar morate storiti je, da je ob članku klikniti na gumb: "Like". Lahko pa se tudi pridružite na novi Facebook Dormeo strani, kjer lahko spremljate vse novosti, akcije in druge zanimivosti! Kliknite  www.dormeo.net  in se nam pridružite!
 
Upamo, da vam bo prenovljena trgovina www.dormeo.net všeč ter da boste to spletno mesto še pogosto obiskali.
Vsekakor pa se bomo nenehno trudili in vam tedensko pripravljali sveže ponudbe s prihranki, za vas pisali nasvete in zabavne vsebine ter vam skušali polepšati vsak dan in vsako noč!
Za vas
Dormeo Ekipa.