Kandidat za predsednika Plesne zveze Patrik Peroša vinjen za volanom. Rešila ga je žena!

Patrik Peroša želi biti predsednik Plesne zveze Slovenije.

V soboto, 31. avgusta, se je končal ponovni kandidacijski postopek za izbor novega predsednika Plesne zveze Slovenije (PZS). Že v prejšnjih člankih sem podrobno napisala o dogajanju in borbi med kandidatoma Patrikom Perošo in Jadranom Živkovičem, nepravilnostih postopka s strani Plesne zveze in aktualnega predsednika Zorana Kljuna, zato je najbolje, da si vse preberete tukaj, da se ne ponavljam https://www.paradaplesa.si/?Id=na_spici&View=novica&novicaID=5938#.XWv3vygzY2w

Dunja Kranjac Grmek, predlagateljica v imenu PK Novo mesto, in Jadran Živkovič kandidat za predsednika PZS.

Rok za oddajo kandidature je torej končan. menda se je prijavil samo Jadran Živkovič, Patrik Peroša pa "se tega ne gre več zaradi dogajanj na zadnji izredni skupščini" je pojasnila Fiona Johnson Kocjančič in kandidature ni oddal. Na Plesno zvezo sem poslala vprašanje, da mi sporočijo kdo vse so kandidati, a do zaključka članka informacij še nisem prehjela. Torej Patrik Peroša, zdaj že nekdanji podžupan občine Koper, ni več kandidat in verjetno ga člani in članice PZS na izredni volilni skupščini, ki bo 30. septembra, ne bi izvolili za svojega predsednika. Kot ste verjetno že prebrali v slovenskih medijih, je "koprski podžupan Patrik Peroša v noči na minuli četrtek močno opit prevozil dobrih 20 kilometrov po primorski avtocesti v nasprotno smer. Na Kozini so ga pričakali policisti in mu odvzeli vozniško dovoljenje. Policisti bi koprskega podžupana pridržali, če ga ne bi domov odpeljala njegova žena. Peroša je koprskemu županu Alešu Bržanu že ponudil odstop, ta pa ga je sprejel". Tako piše recimo spletni portal Siol.

Patrika Perošo (levo) podpira …

Na moj mejl je že pred časom prišla tudi anonimka, da je Peroša povezan z nečednimi posli. Minulo kandidaturo Patrika Peroše za predsednika PZS sta podala Suzana Mlakar in Pro Dance Company na pobudo Fione Johnson Kocjančič, predsednice sekcije za šov. Fionin komentar si zdaj lahko preberete zgoraj.

… Fiona Johnson Kocjančič.

Kaj bi Plesna zveza Slovenije pridobila s takšnim predsednikom, kot je Peroša, mi nikakor ni jasno, saj je – roko na srce – Fionin vpliv večji v mednarodnem merilu kot pa Perošev. Tudi njegov moto: "Želim pomagati in soustvarjati prihodnost Plesne zveze Slovenije," je žal tragikomičen glede na minule dogodke. 

Glasovanje članov Plesne zveze Slovenije še vedno poteka z listki.

Zatorej plesalci in plesalke, člani in članice PZS, pamet v roke, ko boste znova dvigovali svoje famozne barvaste lističe, in dobro se pozanimajte o kandidatih!

View Gallery 5 Photos