Erika Žnidaršič skenslala plesalca Mateja Kralja in Maria Galuniča

Erika Žnidaršič se je poslovila od polfinalnega nastopa in soplesalca Mateja Kralja.

Marinu Galuniču in celotni ekipi oddaje Spet doma je voditeljica na nacinalki Erika Žnidaršič glede svojega nastopa v nedeljskem polfinalu v tem tednu povzročila precej sivih las. In sicer je v sredo sporočila, da ne bo več tekmovala v plesnem turnirju Zvezde plešejo; uradno zaradi vnetja medrebrne mrene. Za naš portal je povedala: “Res je, da v nedeljo ne bova več plesala, razlog pa je ta, da sem prejšnji petek staknila hudo vnetje medrebrne mrene in naslednji dan po treningu nisem več mogla niti s postelje vstati. Hodim k fizioterapevtu, samo niti slučajno ni OK in med nosečnostjo si ne morem privoščiti kakšne trajne poškodbe. Sva pa imela koreografijo že postavljeno, tako da mi je res žal, da ne moreva nastopiti.”

Menda je Erika krojila odrsko postavitev čačačaja, dunajskega valčka, rumbe in zadnjega še neodplesanega quick stepa, kar pa …
Neuradno pa se je med ostalimi tekmovalci govorilo, da je Erikin soplesalec Matej Kralj skoraj na robu živčnega zloma, saj mu je menda s svojimi koreografskimi predlogi zrasla čez glavo. Erika je namreč trenirala jazz balet, posledično ima odrske izkušnje in je želela doprinesti k atraktivnemu nastopu, s čimer pa se Matej največkrat ni strinjal. Menda so treningi v Plesnem klub Fredi bili precej glasni in napeti. No, ostali tekmovalci turnirja, ki se še borijo za vstop v finale, so prepričani, da jo je postalo strah pred neuvrstitvijo, ker je bila do nedavnega prepričana, da je zmaga turnirja prav njena.
… nikakor ni bilo po godu Mateju Kralju, ki presneto dobro ve, kaj pomeni tekmovati na plesnem parketu.
Tako bosta v današnjem polfinalu nastopila samo dva para, kar seveda spet povzroča težave pri izračunih, kdo naj odpleše v finale, saj je vse tempirano na udeležbo treh plesnih parov. Bivša sestra Marlenna Tomaž Mihelčič in Špela Kralj, ki veljata za neuradna zmagovalca turnirja, in pevka Eva Černe z Damirjem Halužanom, ki pa si morata priplesati precej več odstotkov kot Špela in Tomaž, saj sta jima konkurenta za finalni nastop Nadija Bičkova in pevec. Zagotovo pa sta v finalu plesalka in miss športa Lea Perovšek z moderatorjem Boštjanom Romihom.
Za favorita turnirja medna veljata Tomaž Mihelič in Špela Kralj.
View Gallery 4 Photos