7 namigov za novoletno praznovanje – nekoliko drugače

Enako velja za začetek novega leta. Če boste v novo leto vstopili v velikem slogu, vam bo to dalo energijo za izzive v prihajajočem letu.
Prav tako kot si sami izbirate, kaj vam je všeč, s kom se družite, v čem uživate, morate izbrati tudi lokacijo, kjer boste preživeli najdaljši večer.
Glede na vaš stan, želje, količino denarnih sredstev si izberite najprimernejši prostor za miren oziroma kar najbolj nor začetek novega leta.
Možnosti je veliko. Lahko se odpravite v hribe, k sosedom, k moškemu/ženski svojih sanj, tisti z globljimi žepi pa se lahko odpravijo tudi v toplejše kraje …Tu imamo nekaj predlogov za vas.
1. Doma
Priredite zabavo in povabite svoje najboljše prijatelje. Naj bo to eno izmed tistih prijetnih druženj, ko ste vsi sproščeni in se nobenemu nikamor ne mudi. Pogovarjajte se, zabavajte in se smejte. In ne pozabite nazdraviti na še veliko dolgih let.
2. Bodite kar sami
Ste že kdaj razmišljali o novem letu, ki bi ga preživeli čisto sami? Zakaj pa ne! Pojdite v trgovino in si kupite nekaj, kar imate zelo radi (od tone sladkarij ali čipsa …). Danes si privoščite! Ne postavljajte si omejitev, a pazite, da vas na koncu ne bo bolel trebuh.
Pojdite v videoteko in si sposodite film, lahko tudi dva ali več, in uživajte v mirnem filmskem večeru na zadnji dan novega leta.
3. Odpravite se v toplice
Zunaj pada sneg, Božiček in dedek Mraz že hitita od hiše do hiše na snežnih saneh, vi pa se namakate v topli vodi in ju s šampanjcem v roki opazujete pri delu. Malo je prizorov, ki bi bili lahko še bolj romantični. Če bo še družba kar se da prijetna, potem vam zagotavljamo, da bo to novo leto, ki ga ne boste pozabili.
4. Skok čez lužo
Ne, ni tako slab predlog, kot se morda zdi. Kupite last minute karto za New York in bodite del najbolj norega množičnega praznovanja na vsej Zemeljski polobli, in sicer na newyorškem Times Squaru.
5. Pojdite na morje
Lahko odidete na slovensko obalo, v enega izmed portoroških hotelov in uživate v dolgih sprehodih ob morju in malo toplejši temperaturi kot drugod po Sloveniji. Ko se vrnete, pa se lahko pustite razvajati v enem izmed wellness centrov, ki jih ponujajo številni hotelirji po vsej Sloveniji.
6. Mmmm, topli kraji …
Zakaj pa ne? Lahko se odpravite v Mehiko, Dominikansko Republiko, Karibe in na še mnogo drugih destinacij ter uživate pod palmami.
7. Pridruži se veselemu rajanju v svojem domačem kraju
Pozanimajte se, če se v vaši občini pripravlja kakšna novoletna zabava in se odpravite pogledat, kaj se dogaja. Ponavadi je povsod veliko vročega kuhanega vina, ki vas bo pogrelo, in nasmejanih obrazov vaših sosedov in prijateljev.
Ob polnoči pa seveda velik ognjemet, ki bo razsvetlil nebo …
www.dormeo.net