Dunking Devils premikajo meje mogočega. Nora zabijanja z ogromno gugalnico

"Obstaja ena prava smer. Navzgor." S takšno filozofijo živijo in delajo v ekipi Dunking Devils, da bi navduševali z vragolijami v zraku in trdim delom na realnih tleh. Da bi motivirali in ohranjali pomen vzorništva. Da bi premikali meje mogočega še naprej.

Da lahko premikajo meje mogočega, je tukaj nov dokaz. Nov video, kjer so trampoline zamenjali kar z ogromno gugalnico. Košarkarski koš pa obesili pod most, deset metrov visoko nad reko Savo!

Video je le majhen del zgodbe, ki jo doma in v tujini pišejo kot ekipa. Konec leta 2015 dva meseca nastopali v Izraelu, trenutno pa pet njihovih članov že dva meseca nastopa v Šanghaju in tam navdušuje mlade Kitajce. Kmalu skupaj s FB Acrobatics potujejo na Final 4 Evrolige v Berlin, njihov naslednji video projekt pa jih bo čez tri tedne ponesel na eno od sedmih čudes sveta – v pozabljeno mesto Petra v Jordaniji.
Prav tako imajo v Ljubljani odprto Dunking Devils Akademijo, kjer otroke, najstnike in odrasle učijo veščin akrobatskega zabijanja, akrobatike in javnega nastopanja.
Dunking Devilsi so več kot ekipa. So tesno povezana skupnost in mnogim druga družina. Druži jih prijateljstvo, zaupanje, svoboda in iskrenost. S svojim delovanjem želijo biti vzgled ne le v športnem smislu. Pokazati želijo, da sta večni napredek in prepričanje, da mora vsak najti svojo strast, ključ do izpolnjenega življenja.
View Gallery 5 Photos