Irina Stankovič z Ritmi planeta vabi na plesno-glasbeno potovanje okoli sveta

Eno leto je minilo od ustanovitve društva etnične kulture Ritmi planeta in od njegove prve predstave. 14 maja v sproščenem etničnem vzdušju Zlatega zoba, kjer nastopajoči in gledalci niso tako striktno razdeljeni, društvo ponovno vabi gledalce na že povsem novo plesno-glasbeno predstavo Utrip planeta, ki je nastala v zadnjem letu. Koncept pa je enak: odpeljemo gledalcev v plesno-glasbeno potovanje okoli sveta.

Razen že poznanih vzhodnoslovanskih dežel, Indije, Orienta in Balkana, bomo zavili na Filipine, Polinezijo in v Ameriko. Program so pripravili plesni skupini Ritmi planeta in Raqs Roshni, plesalki Naja Furlan in Tatjana Merkulova, skupina profesionalnih solistov-vokalistov Irina Guščina, Olga Kuzmič, Anna Mogutina, Alina Kolomijec, Angrej Galitski. Potovanje vodita Olga Moroz in Andrej Galitski.
Po predstavi dobrodošli na afterparty, kjer lahko sami zaplešete z nami v raznolikih ritmih plesov sveta. (je za naš portal sporočila Irina Stankovič, plesalka in koreografinja etno plesov ter učiteljica orientalskih plesov, ter hkrati povabila na ogled nove predstave društva etnične kulture Ritmi planeta.)
View Gallery 4 Photos