Oči so ogledalo duše. Poudarite jih, zapeljujte in hipnotizirajte z njimi!

Pri Oriflamu pozdravljajo pomlad in želijo, da jo začutijo vsi na svoji koži s pomočjo svežih, novih trendov. Zato vas vabijo, da odkrijete novo, hipnotično dimenzijo vaših trepalnic ter ustvarite do kar 18-krat več volumna:

Hipnotična maskara za zapeljiv pogled.
The One Hypnotic Depth maskara bo vaše trepalnice oblikovala in jim dodala 360° definiranosti, s tem pa poskrbela za opazen, zapeljiv videz.
The One svinčnik za brezhibne obrvi.
Definirate pa lahko tudi svoje obrvi in s tem izpopolnite svoj videz. Manekenka Cara Delevingne je poskrbela, da so polne obrvi osnovni lepotni pripomoček vsake ženske. Za to pa potrebujete le nekaj peresno lahkih potez: nanos Oriflamovega The One svinčnika za obrvi je povsem preprost, saj ima natančno konico in dolgo obstojno formulo, ki bo poskrbela, da bodo obrvi čudovite skozi celoten dan! Kako oblikujete svoje obrvi v želeno obliko? Preprosto: uporabite svinčnik za obrvi ter z njim očrtajte spodnjo linijo vaših obrvi; z majhnimi, nežnimi gibi zapolnite obliko obrvi. Če si želite bolj naraven učinek, potem ohranite notranjo linijo svetlejšo od zunanje.
… Incognito zanj …
Seveda pa vas tudi tokrat razveseljujejo s kar dvema novima dišavama – Incognito toaletno vodo zanjo in zanj!
… Incognito zanjo …
Note pačulija, cedrinih listov in perujske češnje sestavljajo dišavo zanj, medtem ko ženska različica – poleg perujske češnje – prinaša vonj pralin in šmarnic.

 

 

View Gallery 5 Photos