Ajda Habjan & Miha Poznič & Luka Ostrež v Paradi plesa

Luka Ostrež, Ajda Habjan in Miha Poznič na fotelju Parade plesa.

V prvi majski oddaji Parada plesa sem gostila tri plesne ustvarjalce, ki jih druži "zasvojenost", imenovana ples. Miha Poznič in Ajda Habjan prihajata iz Celja, natančneje iz Plesnega vala Celje. Ajda je nekakšen motor in vezna matica Plesnega vala, saj skrbi tako za aktivno plesno dejavnost mlajših kot za t. i. PR, da novice pravočasno pridejo v javnost. Hiperaktivka, ki ji ples pomeni ogromno, ki zna motivirati mlade in tudi tiste malo manj mlade.

Iz Plesnega vala Celje prihajata Ajda Habjan in Miha Poznič.
Miha pa je trener in tudi dvakratni svetovni prvak v šov street skupine Pharaohs. Razkril vam bo, zakaj je ta skupina posebna na slovenski plesni sceni. Seveda so vse oči in energije uprte v bližajoče se državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih, ki bo konec junija v Medvodah. Izvedeli boste samo drobtinice o tem, kaj pripravljajo.
Luka Ostrež vam bo razkril tudi vse o svojem vse bolj prepoznavnem klobuku.
Luko Ostreža sem v oddaji že gostila, in sicer pred šestimi leti. Od takrat se je mnogo spremenilo. Tudi to, da išče balans med tekmovanji in scenskimi nastopi. Je ponosen na vse naslove, ki jih je osvojil, a bi rad poiskal svoj plesni prostor pod soncem na eni od plesnih akademij v tujini. Z Anjo Mejač je sodeloval v flamenko predstavi Potopljene poezije, kmalu ga boste imeli priložnost videti v najnovejši predstavi Mitje Popovskega. Sicer pa izveste vse v oddaji Parada plesa, ki si jo lahko ogledate v ponovitvi v torek, 10. 5., ob 10.30 na TV3.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba v Ljubljani. (Foto: Matej Korošec))
Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

View Gallery 4 Photos