Vabljeni k ogledu reportaže z državnega prvenstva v standardnih plesih

Alex Belaj in Rubi Marinko Pocajt sta najmlajša državna prvaka; zmagala sta v kategoriji mlajših pionirjev. (Foto: Marko Mesec)

V Zgornji Kungoti so se pred dvema tednoma zbrali plesni pari, ki so se potegovali za naslov državnih prvakov.

Vabljeni k ogledu reportaže, ki vam jo je naša ekipa pripravila z državnega prvenstva v standardnih plesih. Športna dvorana osnovne šole v Zgornji Kungoti je bila plesišče za 49 plesnih parov v sedmih starostnih kategorijah in kategoriji para ples. Za vas bodo komentirali dogajanje na parketu državni prvaki Alex Belaj in Rubi Marinko Pocajt, Oskar Preložnik in Liubov Guskova, Tian Pintarič in Kaja Katona, Jaka Bračko in Kaja Dekič, Žan in Ana Stajan, Ilija Dobrev in Ana Mesec, Borut in Hermine Pinter, Nastja Fijolič in Klemen Pirman, Martina Smodiš in Roman Maček.

Plesalci in plesalke na kungoškem parketu (foto: Marko Mesec)

Poleg državnih prvakov boste slišali še organizatorko tekmovanja Natalijo Banovič pa mnenja trenerjev Mihe Vodičarja, Metke Mesesnel Bizilj in Tjaše Vulič. Franjo Kozar pa je ocenil prvenstvo, tako kot on zna brez dlake na jeziku.

Premierno si lahko oddajo Parada plesa ogledate danes zvečer ob 18.45 na TV3, v dveh ponovitvah pa še v sredo, 12. februarja, ob 12.20 in v soboto, 15. februarja, ob 12.25. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!