V Parado plesa prihajata Fiona Johnson Kocjančič in Roman Urek

Fiona Johnson Kocjančič in Roman Urek (foto: Lea Slapar)

Danes zvečer ob 22.30 si lahko v Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, ogledate pogovor s Fiono Johnson Kocjančič, podpredsednico mednarodne plesne zveze IDO, svetnico na Fundaciji za šport in sploh energično plesno funkcionarko, dejavno na mnogih plesnih področjih. Fiona je v teh dneh polno zaposlena, no, ne samo v teh dneh, ampak skoraj celo leto je posvečeno nenehnemu urejevanju plesne ‘papirologije’, kar pa ji je pisano na kožo.

Fiona Johnson Kocjančič zaseda vodilna mesta na mednarodni plesni zvezi IDO.
Prvi Slovenec, ki je leta 2001 postal evropski prvak v hip-hopu solo, Roman Urek, na Jesenicah pripravlja in ureja nov prostor. Motoric Movement, kot ga je poimenoval ne bo samo ‘plac’ za ples, ampak se bo dogajalo še marsikaj. Roman razkriva delčke mozaika nove jeseniške hip-hop scene.
Roman Urek je odhiphopal na rodne Jesenice, kjer odpira Motoric Movement.
Parado plesa si lahko ogledate danes zvečer premierno, če pa jo zamudite, vam ostaneta na voljo še dve ponovitvi. Takoj jutri, torej v sredo, 6. 12., ob 10.30 in v soboto, 9. 12., ob 12.00 na TV3. In če zamudite tudi obe ponovitvi, je tu www.paradaplesa.si in seveda you tube kanal. Parada plesa vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Leo Vučemilović)
View Gallery 4 Photos