V Paradi plesa. Urban Marolt & Ana Zajc & Nika & Sara Mlakar

Hiphoperski par Ana Zajc in Urban Marolt ter sestri Nika in Sara Mlakar

Parada plesa, edina oddaja o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavlja naj plesni par leta 2016, in sicer hiphoperja kluba Artifex Urbana Marolta in Ano Zajc. Iz Pro Dance Nova Gorica pa priplešeta v našo oddajo sestri Mlakar; orientalka Nika in modernistka Sara.

Ana Zajc in Urban Marolt … (foto: Leo Vučemilović)

Urban Marolt in Ana Zajc sta po mnenju obiskovalcev našega portala postala plesni par leta 2016. Mladinca sta lani osvojila naslov evropskega podprvaka in sta četrta na svetu med hip-hop pari v mladinski konkurenci. Njun drugi dom je društvo Artifex, kjer prebijeta vse popoldneve, da se  izpopolnita v hip-hopu do maksimuma. Njun trener je kar Urbanov brat Jan Marolt, član zasedbe Artifex, ki je o Ani in Urbanu dejal, da sta neverjetna garača. Letošnji načrti so seveda izboljšati lanske uvrstitve tako na domačih kot tujih prvenstvih.
… Nika Mlakar …
Sara in Nika Mlakar sta plešoči sestri iz Pro Dance Company iz Nove Gorice. Sara se je zapisala modernemu plesu, Nika pa orientalskemu.  Sara je končala baletno šolo in se nato se izobraževala na višji baletni šoli, bila članica Kjara s Dance Company. Nika pa je končala umetniško gimnazijo, smer sodobni ples.
… Sara Mlakar …
Obe se ponašata s posebnimi naslovi. Nika je edina na svetu z osvojenim naslovom mladinske in članske svetovne prvakinje v orientalskem plesu. Sara pa je bila prva, ki je na mednarodni ravni tekmovala v kategoriji modern, in tudi prva Slovenka, ki je osvojila naslov svetovne prvakinje v tej isti kategoriji.
Oddajo Parada plesa smo posneli …
Oddajo Parada plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 na TV3. Parada plesa vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
… v ambientu Maxi kluba. (Foto: Leo Vučemilović)

View Gallery 6 Photos