Kolesnikov in Dolenčeva. V sebi želiva več!

Vladislav Kolesnikov in Naja Dolenc

Odplesala sva najino prvo skupno evropsko prvenstvo. Priplesala sva si sedmo mesto, s katerim sva zadovoljna, čeprav v sebi želiva več. Za ta več bova nadaljevala s trdim delom še naprej in to tudi dokazala. Tekma je bila organizirana v redu, glasba in atmosfera v dvorani ter podpora vseh gledalcev vse to je bilo neverjetno. Plesala sva najbolje, kar lahko, in sva dala od sebe vse, kar znava.

Najo in Vladislava čaka v soboto svetovno prvenstvo v latinu za plesalce, stare do 21 let. Finale ali celo stopničke napoveduje sodnik Marko Vodnik. (Foto: Jernej Rihar)
Zdaj že trenirava in se že pripravljava na svetovno prvenstvo, ki ga bova plesala v soboto, 25. 2., v Bassanu. Rada bi se zahvalila g. Marku Vodniku, ki je delil to izkušnjo z nama, nama stal ob strani in naju podpiral s pozitivno energijo, zahvaljujeva se celotni ekipi Diamant, še posebej najbližjim trenerjem: Zoranu Plohlu, Alekseju Galčunu in Tatijani Lahvinovič Galčun. Hvala čevljarstvu Peta za čevlje, predvsem pa mojim staršem, brez katerih kot vedno ne bi bilo nič mogoče. (je za naš portal komentirala udeležbo na evropskem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov plesalka Naja Dolenc, ki je s soplesalcem Vladislavom Kolesnikovim zasedla nehvaležno sedmo mesto in za eno mesto zgrešila finale.)