V Paradi plesa gostim Ronalda Savkovića, Igorja Kirova, Uroša Škaperja, Gabi Mede in Najo Furlan!

Uroš Škaper, Naja Furlan, Ronald Savković in Igor Kirov

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavljam pet baletno-plesnih ustvarjalcev. Koreograf, plesalec in pedagog  Ronald Savković je na vrhuncu kreacije predstave Simfonija otožnih pesmi režiserja Tomaža Pandurja. Premiera bo kmalu, 13. aprila, gre pa za hommage Tomažu Pandurju, ki je v originalu ustvaril to predstavo za baletnika Vladimirja Malakhova in berlinski balet. Ronald je seveda vznemirjen, kako bo videti predstava v izvedbi ljubljanskega baletnega ansambla.

Ronald Savković je velika plesna in koreografska zvezda.
Obiskali smo balet Hrvaškega narodnega gledališča Split, ki ga od lanskega avgusta vodi Igor Kirov, v njem pa plešeta tudi dva Slovenca, in sicer Gabriela Mede in Uroš Škaper.
Z ekipo HNK Split: Igor Kirov, Gabi Mede in Uroš Škaper
Na koncu oddaje pa vas Naja Furlan odpelje na Tahiti. Naja bo predstavila ples ori tahiti, za katerega pravi, da je tako, kot bi jedel arašide, ko enkrat začneš, ne moreš nehati.
Naja Furlan in ori tahiti
Oddajo Parada plesa si lahko premierno ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v ponovitvi v sredo, 5. 4., ob 16.45 in v soboto, 8. 4., ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan.
Oddajo Parada plesa smo posneli v ambientu Maxi kluba.
View Gallery 5 Photos