Tine Kranjc in Saša Ul na zmagovalni stopnički med člani

Tine Kranjc in Saša Ul sta dosegla svojo prvo zmago med člani. (Foto. Ksenija Ostrelič)

V Radljah ob Dravi se je v soboto odvijalo državno prvenstvo v standardnih plesih. Danes napišem samo zmagovalce v posameznih kategorijah, jutri pa si preberite daljšo reportažo o dogajanju na parketu v Športni hiši.

Miša Cigoj in Nika Bagon …
Začnem pri najstarejših, in sicer pri zakonskem paru Vitam in Barbara Kodelja (PK Pingi), ki sta kot edina zmagala med seniorji profesionalci. Med seniorji 2 sta obranila naslov državnega prvaka Robert in Simona Preininger iz PK Podčetrtek. Še vedno sta edina tekmovalca in zmagovalca v članski profesionalni kategoriji Miša Cigoj in Nika Bagon (PK Urška Ajdovščina).
… Ivan Jarnec in Ana Ekart …
Po pričakovanjih sta slavila zmago v članski kategoriji Tine Kranjc in Saša Ul iz Pingija. Na najvišjo stopničko med starejšimi mladinci sta stopila njuna klubska kolega Ivan Jarnec in Ana Ekart.
… Jan Hafner in Pina Eržen. (foto: Ksenija Ostrelič)
Mladinske zmage sta se veselila Jan Hafner in Pina Eržen iz ŠRKD Diamant. Žan Ravnikar in Veronika Kajin sta zmagala med mlajšimi mladinci, plešeta pa za PK Urška.  Iz Urške prihajata tudi zmagovalca v pionirski kategoriji Glib Paršakov in Kiara Rosa Švarc. Med najmlajšimi plesalci sta v kategoriji mlajših pionirjev zmago priplesala DPC Sambi Tim Stajan in Tanisa Potočnik Martić. Vse rezultate si lahko ogledate na spletni strani Plesne zveze Slovenija, ki je bila tudi organizator prvenstva. Jutri pa preberite, kako sem doživela prvenstvo, ki napoveduje novo ero slovenskega tekmovalnega plesa. Pa seveda obvezen pripis spoštovanim komentatorjem: pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

View Gallery 4 Photos