Razkrito! Naja Dolenc s svetovnim prvakom. Bohaki out, Diamant in!

Volodimir Nielienson in Naja Dolenc sta se sporazumno razšla …

Nikoli ni bila skrivnost, da plesalka Naja Dolenc deluje v smeri, da nekoč postane svetovna prvakinja. V svoji karieri je zamenjala kar nekaj plesnih partnerjev in eden zadnjih je bil Ukrajinec Volodimir Nielienson, s katerim sta skupaj preživela dobri dve leti. A tudi to partnerstvo se je končalo. Letos sta prestopila v člansko konkurenco, osvojila drugo mesto v standardnih in latinskoameriških plesih, a to prav gotovo niso bili zadovoljivi rezultati, predvsem po razpadu našega najboljšega para Mihe Vodičarja in Nadije Bičkove. Miha se je sicer pojavil na državnem prvenstvu v latinu in odplesal za naslov državnega prvaka z novo soplesalko Irino Vasilevsko, a večina meni, da je bil rezultat le nagrada za minulo delo.

… a ostajata prijatelja in tekmeca na parketu.
Tako se je Najina ekipa z očetom Robertom na čelu odločila, da poišče novega plesalca. In ga je tudi našla, in sicer svetovnega prvaka iz Rusije Vladislava Kolesnikova, ki je do lani plesal z Anno Isakovič.
Naja si želi na svetovni vrh.
Najo sem prosila za izjavo in jo je obljubila drugi teden, ko opravi izpite za maturo, na hitro nam je samo napisala, da sta "se z Vovo sporazumno razšla in ostajava dobra prijatelja, plešem pa z Vladislavom, ki je petkratni svetovni in trikratni evropski prvak iz Rusije, s katerim se poznam že od malih nog, sva zelo dobra prijatelja že nekaj časa".
Volodimir je bil del Najine družine (na fotografiji z Najinim bratom).
Je pa za naš portal razhod komentiral Volodimir: "Ostali smo v dobrih odnosih, pač različni so postali pogledi, kot se pogosto dogaja v plesnem svetu. Oba že imava partnerja in delava naprej! Ni skrivnost, da plešem z Lizo Umrikhino, ki je prej plesala z Yaroslavom Brovarskim. Bova plesala za Ukrajino. Rad bi se zahvalil Naji in njeni družini za ti dve leti. Vsem trenerjem, ki so bili z nama, vsem, ki so verjeli v naju oz. v mene. Čevljarstvu Peta za zaupanje in dobro delo. In seveda vsem svojim prijateljem, ki sem jih srečal v Sloveniji! Najbolj pa seveda Naji, ki mi je sploh omogočila prihod v Slovenijo."
Ekipa Diamanta vsekakor lahko pripelje Najo na svetovni vrh, kot je to že storila s parom…

Volodimir ostaja zvest trenerski ekipi kluba Diamant, torej Zoranu Plohlu, Tatjani Lahvinovič Galčun in njenemu možu Alekseju Galčunu. V Diamant pa prestopa tudi Naja Dolenc s svojim novim soplesalcem ter zapušča ekipo Pingija oziroma zakonski par Alenko in Branka Bohaka. Ni skrivnost, da je predvsem Alenka Bohak na nekaterih zadnjih tekmovanjih zelo "skromno" sodila ples Naje in Volodimirja. Oče Robert pa takšnih "napak" ne odpušča. Ekipa Diamanta seveda lahko popelje Najo in njenega novega soplesalca na svetovni vrh. Kdaj bomo novi par lahko videli v živo, se zaenkrat še ne ve, verjetno pa na državnem prvenstvu v kombinaciji desetih plesov, ki bo 24. junija v Medvodah. A še prej sta v maju na programu evropsko v latinu in standardu. Bo Naja vse razložila v prihodnjih dneh. 
… Vladislav Kolesnikov in Anna Isakovič.

View Gallery 6 Photos