Pripravite dušo in telo na novo sezono s plesalko Ajo Zupanec & Co

Ob koncu poletja in kot uvod v novo plesno sezono so v okviru projekta Združeni v Celju v Plesnem forumu Celje pripravili enkraten teden intenzivnega mednarodnega plesnega druženja s 16 plesalci z različnih koncev sveta (Izrael, Brazilija, Italija, Belgija in Madžarska), ki jih je v Celje povabila njihova dolgoletna plesalka Aja Zupanec. To je generacija diplomantov, ki so skupaj z Ajo diplomirali leta 2011 na salzburški plesni akademiji SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance).

… plesne delavnice bodo vodili diplomanti salzburške plesne akademije SEAD
V enem tednu intenzivnega ustvarjalnega druženja v Celju (od ponedeljka, 26. avgusta, do četrtka, 29. avgusta 2013 po tri ure dnevno) bodo pripravili plesne delavnice za plesalce z izkušnjami ter se istočasno pripravljali za lasten projekt, ki ga bodo predstavili kar trikrat: 28.8.ob 18.uri v Mestnem parku Celje (Poletje v Celju), 29.8. ob 18.uri v Murski Soboti v okviru festival FRONTA in 31.8. ob 20.uri  v dvorani Plesnega foruma Celje.
… ki jih je v Celje pripeljala dolgoletna plesalka Plesnega foruma Celje Alja Zupanec …
Delavnice so namenjene vsem plesalcem, ki bi želeli počasi, skozi različne plesne tehnike pripraviti svoje telo na nov začetek sezone. Telo bodo udeleženci začeli prebujati skozi jogo in nato počasi stopnjevali skozi delavnico improvizacije, sodobne plesne tehnike, kontakta/"partneringa", baleta in vmes telesu namenili tudi nekaj vaj iz pilatesa, da ponovno začutijo, katere mišice vse premore telo.
… Marcio in Yuriko …
Delavnice so z namenom postavljene tako raznovrstno, da se telo in duša pred začetkom sezone dobro pripravita na nove podvige in da se v tem kratkem času pridobi in okusi čim več novih informacij in znanj.
… Marcio in Zoltan …
View Gallery 5 Photos