Prihajajo nove mlade plesne zvezde. Prijavi se!

Prijavite se na natečaj Mlade plesne zvezde Akademije za ples.

Akademija za ples napoveduje novo tekmovanje oziroma natečaj in vzpodbuja pri ustvarjanju mlade talentirane in zagnane plesalce!

Lanskoletni natečaj Mlada plesna zvezda je bil izjemno uspešen in Akademija za ples se je zato tudi letos odločila, da povabi vse, ki bi želeli sodelovati pri natečaju, da se prijavite. Kaj storiti? Takšna so navodila: “Posnemi svoj plesni video (dolžine do 30 sekund) in se predstavi žiriji, ki ji predseduje dekan Akademije za ples, izr. prof. dr. Svebor Sečak, ter drugi ugledni pedagogi. Sodeluješ lahko v eni od treh kategorij: hip-hop in jazz, sodobni ples in balet ter družabni/tekmovalni plesi.

Dekan Akademije za ples izr. prof. dr. Svebor Sečak na lanski podelitvi nagrad

Svoj video lahko naložiš do petka, 20. 5. 2022, na https://bit.ly/3xCBfRS in se tako poteguješ za snemanje kratkega videa z našo ekipo, gostovanje v oddaji Parada plesa z Barbro Drnač in AirPods slušalke.

Študentka Akademije za ples Zarja Ferlinc in ena od nagrajenk lanskega natečaja Leja Urankar Gaberc v oddaji Parada plesa

Predstavitev Mladih plesnih zvezd pa bo 11. 6. 2022 na Gala večeru Akademije za ples v Ljubljani. Zmagovalci v posameznih kategorijah prejmejo tudi dve individualni uri z izbranim pedagogom AMEU Akademije za ples ter promocijske objave na družbenih omrežjih Akademije za ples.”

Med nagradami je tudi delo s pedagogi, ki poučujejo na Akademiji za ples; Matevž Česen, Anja Möderndorfer in Lucija Velkavrh vam bodo na voljo.

Seveda veljajo tudi za ta natečaj pravila, ki jih najdeš tukaj https://bit.ly/3rDdBB7 Bodite kreativni, drzni in se prepustite vaši plesni domišljiji ujeti na video. Srečno!