Naraščaj pri plesnem paru Miša in Svetlana Cigoj. Nov ‘bejbi’ pride konec avgusta!

Miša in Svetlana Cigoj na državnem prvenstvu v latinu leta 2018 (foto: Marko Mesec)

Zakonca Cigoj se veselita novega družinskega člana oziroma članice.

V Ajdovščini je v plesni družini Cigoj te dni veselo. Sin Miše in Svetlane, Konstantin, ki ga skrajšano kličejo Kostja, je te dni dopolnil sedem let in konec avgusta oz. v začetku septembra bo dobil brata oziroma sestro. Svetlana Cigoj je namreč noseča, in kot je za naš portal povedala, sta z Mišo nosečnost načrtovala, saj je bil to najboljši trenutek zaradi karantene. “Miša je strašno vesel, ker si je že dolgo časa želel še enega otroka, ampak vemo, da je to velika skrb za nas mame.”

Poročila sta se leta 2013. (Foto: Samo Trebižan)

Kaj bo pa z njeno kariero? “Ne vem še, kaj natančno bo z mojo kariero, še vedno delam in treniram in načrtujem to početi tudi po porodu, tako da verjetno ne bo nekih sprememb. V tem času je vedno treba imeti balans.”

Kostja se je rodil dva meseca prezgodaj.


Na vprašanje, ali bo ta čas preživela v Ukrajini, od koder prihaja, pa pravi, da nikakor ne, saj je Slovenija njen dom. “Tu so moji prijatelji, poletje načrtujem preživeti na morju na Hrvaškem. Kako pa bo, bomo videli, saj sem Konstantina rodila dva meseca pred rokom in se prepuščam usodi. Moj sin je zdaj velik fant, ki je ravnokar praznoval sedem let, in zaveda se vsega. zelo skrbi zame in pazi name kot kavalir. Čaka družbo v svoji sobi.”


Svetlana je postavna ‘suhica’ in pravi, da tudi zdaj nima nobenega trebuha. Z Mišo sta se poročila leta 2013, stara pa je 27 let. Intervju z njo smo leta 2016 objavili tudi na našem portalu in si ga lahko preberete tukaj: https://www.paradaplesa.si/ujemi-korak/seks-seks-in-rokenrol/

Franko Bajc s Svetlano v šovu Zvezde plešejo (foto: POP TV)

Spomnili se je boste tudi iz šova Zvezde plešejo, ko je bila plesna partnerica Franku Bajcu in so namigovali, da se med njima nekaj plete.

Z Mišo sta plesala tudi na državnih prvenstvih kot edini par v kategoriji profesionalcev. Zdaj poučuje mlado plesno generacijo v studiu Maxim oz. TM plesna šola, ki ga vodita skupaj z Mišo v Ajdovščini.