Nadija Bičkova svojim oboževalcem pripravila seksi koledar, Aljaž Škorjanec pa maraton seksa!

Nadija Bičkova svoje oboževalce razveseljuje s koledarjem. (Foto: Instagram)

Slovenska plesalca, ki navdušujeta v britanskem šovu Strictly come dancing, sta v polni akciji tudi po koncu lanskega šova.

Slovenska plesalka Nadija Bičkova, ki jo sicer britanski mediji in britanska nacionalna televizija BBC strogo poimenujejo ukrajinska plesalka, saj nima slovenskega državljanstva, je v decembru poslala med svoje oboževalce posebno novoletno darilo, o katerem je razmišljala že poleti. Stenski koledar s fotografijami, ki so nastale v sodelovanju s fotografom Alešem Bravničarjem na italijanskem posestvu Castelo di Spessa, je na tržišču in si ga lahko kupite za okoli 17 evrov oziroma 15,99 britanskega funta.

Nadija s fotografom Alešem Bravničarjem na fotografiranju za koledar (foto: Instagram)

Nadija je lani sodelovala v šovu Strictly come dancing le kot profesionalna plesalka v skupinskih točkah šova, saj so producenti šova zaradi korone zmanjšali število tekmovalnih parov.

(foto: Instagram)

Je pa podjetna Nadija kljub temu dobro izkoristila svojo prepoznavnost in jo nadgradila še s postavitvijo Guinnessovega rekorda v vrtenju ‘fleckerjev’ dunajskega valčka. Zavrtela jih je namreč kar 25 v tridesetih sekundah. Prodaja koledarja je tako dobila še dodatno reklamo in menda gre za med.

Aljaž Škorjanec in Abey Clancy sta osvojila plesni globus leta 2013

Ni pa Nadija edina s slovenskega plesnega miljeja z Guinnessovim rekordom. Leta 2014 ga je postavil Aljaž Škorjanec, in sicer je v paru s Karen Hauer v tridesetih sekundah naredil 39 figur elementa ‘new yorker’. Aljaž je tudi redni plesalec šova Strictly come dancing in enkrat je plesni globus že osvojil, in sicer v paru z manekenko Abbey Clancy leta 2013, ko se je pridružil ekipi plesnega šova.

(foto: Instagram)

Sicer pa sta Aljaž in njegova žena Janette Manrara redna gosta britanskega tabloida The Sun, ki objavlja, kaj se dogaja tudi v intimi tega para. Tako je Janette pred finalnim nastopom Strictlyja navdušila bralce z izjavo, “da si bosta z Aljažem po koncu šova privoščila dvodnevni seks maraton”. Plesalci so bili namreč zaradi korone ves čas šova ločeni in skoraj trimesečna razdalja od postelje in mize je pri paru Škorjanec & Manrara povzročila tudi razmišljanje o otroku. Janette, ki je sedem let starejša od tridesetletnega Aljaža, bi z veseljem postala mama. Tudi to novico je The Sun pograbil z velikim veseljem. Kakšna pa bo končna odločitev para, da se poveča z družinskim članom, je verjetno odvisno tudi od angažmaja devetnajste sezone šova, ki naj bi štartal jeseni. Kot pravi Janette: “Moje telo, je moja služba.”

(foto: Instagram)