Nadija Bičkova in Kai Widdrington sporočata veselo novico!

Nadija Bičkova in Kai Widdrington (foto: Instagram)

Zvezdniški plesni par Nadija Bičkova in Kai Widdrington skreirala šov Unce Upon a Time!

Za vse plesne poznavalce je bilo samo vprašanje pravega trenutka, da se bosta plesna zvezdnika šova Strictly Come Dancing odločila za samostojni plesni šov. Ta je prišel prav te dni, ko sta na družbenem omrežju Nadija in Kai napovedala veliko britansko turnejo, ki se začne marca prihodnje leto. Šovu sta nadela ime Unce Upon a Time, kaj več pa razen datumov in krajev gostovanj nekako ni razbrati, z izjemo podnaslova, da gre za pravljico, ki je še niste videli.

Ampak glede na navdušenje, ki ga britansko občinstvo izkazuje skozi odlično gledanost šova Strictly Come Dancing, se to nadaljuje z ogledi plesnih mojstrovin v živo. Gotovo je med najuspešnejšimi tandemi duet Aljaža Škorjanca in njegove žene Janette Manrara, ki kmalu začenjata božično turnejo s šovom A Christmas To Remember, in sicer 25. novembra.

Aljaž Škorjanec in Janette Manrara sta že uveljavljeni plesni tandem v koreografiranju in produciranju plesnih šovov po britanskih dvoranah.

Predstave so razprodane, občinstvo navdušeno, in gotovo bo tako tudi pri Nadiji in Kaiu, ki sta svojo profesionalno udejstvovanje v Strictlyju nadgradila še v zasebno partnerstvo, ki naj bi se začelo v prejšnji sezoni Strictlyja, ko se je Kai pridružil plesni ekipi kot novinec. Zvezo sta najprej nekaj časa skrivala, kot je to seveda običaj, a britanski mediji so kmalu objavili fotografije, na katerih sta več kot samo angažirana strictlyjeva plesalca.

Nadija in Kai sta navdušila s plesnim nastopom v zadnji epizodi Strictly Come Dancing v točki Bridge Over Trubled Water v izvedbi Luke Evansa.

Spomnimo. Svetovna prvakinja, ki je naziv priplesala Sloveniji s soplesalcem Miho Vodičarjem, je bila poročena s plesalcem Sergejem Konovalcevim, in sicer od leta 2013 do 2015, nato je našla ljubezen v nogometašu Matiji Škarabotu, s katerim ima hčerko Milo. Zveza je trajala pet let, in zdaj je srečna (pravijo njeni plesni kolegi) v objemu Kaia. O Nadiji smo pisali tukaj https://www.paradaplesa.si/na-spici/po-ani-klasnji-naj-bi-svojega-partnerja-zapustila-se-nadija-bickova/

Nadija Bičkova in Kai Widdrington (foto: BBC One)

Nadija in Kai sta vsak s svojim VIP-partnerjem že izpadla v borbi za plesni globus, seveda še nastopata v vseh točkah profesionalnih plesalcev. S svojim šovom začneta 27. marca v Portsmouthu in končata 7. maja v Dartfordu, skupaj bosta odplesala šov triintridesetkrat. Projekt, ki si ga verjetno želi vsak plesalec. In naj bo uspešno!