Ekskluzivno v Paradi plesa. Plesni zvezdi Aljaž Škorjanec in Janette Manrara Škorjanec.

Janette Manrara Škorjanec in njen mož Aljaž Škorjanec v Paradi plesa (foto: Lea Slapar)

Vabljeni k ogledu oddaje Parada plesa danes ob 18.45 na TV 3 z izjemnima plesalcema Aljažem Škorjancem in Janette Manrara Škorjanec!

Današnje vabilo na druženje z zadnjo Parado plesa v letošnji sezoni je še posebej vabljivo. V oddaji namreč gostim izjemen plesni duet oziroma plesalca, ki zaznamujeta britansko plesno sceno. Njun natrpan urnik le občasno dovoljuje, da obiščeta Slovenijo, in tokrat se je tudi nam izšlo, da smo krasni dvojec ujeli tik pred odhodom nazaj v London.

Janette in Aljaž (foto: Lea Slapar)

Aljaž Škorjanec prihaja iz Slovenske Bistrice in je bil varovanec trenerskega para, Fredija Novaka in Daniele Škofic Novak, ki se je pred leti odločil, da London postane njegov dom.

Aljaž je z manekenko Abby Clancey zmagal v prvi sezoni sodelovanja v šovu Strictly Come Dancing.

Kmalu se je zgodil tudi šov Strictly Come Dancing, v katerem je že v prvi sezoni sodelovanja zmagal. V šovu, ki pa ga pravkar obnavljajo oziroma že nastopajo Burn the floor, pa je spoznal svojo ženo Janette Manrara Škorjanec, s katero veljata za enega najbolj atraktivnih plesno-zasebnih parov britanske plesne scene.

Aljaž in Janette sta veliki plesni zvezdi in krasen zakonski par; poročila sta se poleti 2017 v Žički kartuziji. (Foto: Ryan X Howard)

Z Aljažem in Janette je tekla beseda od prepoznavnosti do britanskih tabloidov, katerih redna gosta sta, največkrat v pozitivnem smislu. Debatirali smo tudi o Blackpoolu, ki je bil letos zelo okrnjen, saj ga je bojkotirala velika večina najboljših plesalcev sveta. Aljaž se na nek način čuti poklicanega pomagati kot mediator med plesalci in organizatorji, da festival postane spet takšen, kot je nekoč bil.

Vabilo na ogled.

Vabljeni na ogled danes zvečer ob 18.45 na TV3.